養呢類型嘅寵物嘅人真係好殘忍

157 回覆
373 Like 5 Dislike
幾得意,想養
最多我唔切佢撚,夠仁慈啦掛

你就覺得好得意,不過你有冇諗過以動物嘅感受, 一出世大唔到,仲有好多遺傳病
幾得意,想養

你就覺得好得意,不過你有冇諗過以動物嘅感受, 一出世大唔到,仲有好多遺傳病

寵物就係咁低賤架啦,主人開心咪得
不過我比其他狗主好,就係比佢可以扯旗
幾得意,想養

最憎啲大愛寵物撚,我雖然養黑奴,但我會關心非洲小朋友
幾得意,想養

乜撚野叫低賤啊?你真係唔撚識尊重生命喎
幾得意,想養

我從來唔養寵物,十分尊重生命
幾得意,想養

我從來唔養寵物,十分尊重生命

為左尊重非洲小朋友
我決定唔會買食物俾流浪動物
見住啲流浪動物餓死
然後捐錢俾非洲小朋友
不嬲最殘忍嘅人都係養寵物嘅人,又滅聲帶又絕育手術

做絕育其實係會無咁多病
同埋如果你無唸住養多幾隻,唔做絕育,生左成堆出黎,狗仔一生就生幾隻,到時唔要咪仲殘忍

切乳房冇乳癌,切子宮冇子宮癌,切睪丸冇睪丸癌,你做唔做?

做咩啫呢加
幫狗仔絕育都有錯?
佢地一生出黎成埋
唔幫佢地控制數量
一陣比車車死
又比人煮黎食
果陣咪仲慘

人類人口都過盛
尤其係非洲,個個都唔識控制生育
結果一生出黎就體弱多病,好早就死
要絕育唔該絕埋人類

我都唔介意捐錢比非洲班人絕育
因為佢地唔識自我控制/性教育不足
如果狗仔識用安全套
唔絕育我唔會介意

狗仔絕育係好慘
但係佢仔女生出黎
無野食 餓死街頭咁唔慘咩
人就係咁撚自私架啦

做絕育其實係會無咁多病
同埋如果你無唸住養多幾隻,唔做絕育,生左成堆出黎,狗仔一生就生幾隻,到時唔要咪仲殘忍

安祖連娜做

佢自己選擇做,你有無問下隻狗想唔想切
你老母切你子宫切你睪丸你都少好多病同麻煩事㗎
正常poodle應該係人咁大隻
咁細隻好撚殘忍

做絕育其實係會無咁多病

班寵物撚
又係一副做物主口吻喇
根本香港地養貓狗同非法禁錮無分別
哥基剪走條尾都係
因為想睇佢屎忽gut gut所以剪
我有冇記錯

依個先殘忍
港豬真係慘
住嘅地方咁細
狗都要養迷你版

笑左
原來咁慘
希望多d人知道
幾得意,想養

偽善
我一路以為係P圖
因為細得好緊要,完全唔係狗應有嘅size
樓豬張圖成隻外星狗咁 好撚柒 上面可樂罐嗰隻得意啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞