有冇巴絲LONG D 緊?

201 回覆
3 Like 1 Dislike
就黎一年
有時真係好想好想對方可以係身邊照顧自己

我好想可以照顧到佢
散硬,信我

拍左三個月就開始long d

四年之後接埋佢過黎一齊住

而家拍左八年差唔多九年了

就拉埋得天窗喇

畢業拎到PR就結

我讀得柒 好怕比唔到幸福佢 佢26我21 我驚佢等唔到我搵到錢

我讀得仲柒 唔使擔心

GPA 1.X

我都係 大家加油 打算轉cert再讀埋佢
Long d緊,覺得應該唔會長久

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

有時差真係好難頂,我同佢差一個鐘都覺得辛苦

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘

我三個鐘 就係有時收工佢已經要訓 講個電話都唔講得耐

我都係1個鐘 但遲下到我去會7個鐘

你又飛埋一份 ?七個鐘一個醒就一個訓
Same 拍咗個幾星期就long d
但仲好穩定
遲下5月飛過去搵佢

我都比心機儲錢中 加油 打算帶海量乾糧 淨係洗好少錢見到就算
好睇大家耐性

佢好似冇乜耐性既人 不過都堅持日日會有電話到
唔work

點解咁講 巴打有經歷
Long d 半年 最終散左
Long d緊,覺得應該唔會長久

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘

佢翻嚟半年後到我去
不過宜家仲keep到既
佢去之前我整咗一個盒俾佢,入面有幾張卡
每個月既記念日打開一張,然後Skype住傾
同埋耐唔耐都會傾下電話
都係好掛住佢啊媽啊
其實我覺得只要大家都慣左一得閒就skype其實問題不大,
嗰陣我連打機我都係影住自己打機比佢睇, 佢就做下佢自己野咁,
傾下講下時間好快過

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘

佢翻嚟半年後到我去
不過宜家仲keep到既
佢去之前我整咗一個盒俾佢,入面有幾張卡
每個月既記念日打開一張,然後Skype住傾
同埋耐唔耐都會傾下電話
都係好掛住佢啊媽啊

張卡有乜特別
其實我覺得只要大家都慣左一得閒就skype其實問題不大,
嗰陣我連打機我都係影住自己打機比佢睇, 佢就做下佢自己野咁,
傾下講下時間好快過

可以一試
有呀
岩岩分左手
呢幾日散左
呢幾日散左

同路人
一齊左2星期 long d左一星期。。。
6月飛過去搵佢 希望keep到
一齊左一個月就long d
而家long左就黎兩個月,仲有三個月
七月會飛去搵佢,讀語言學校
但佢番黎兩個月又走
我真係好掛住佢
時差7個鐘
平時日日都唔少msg,兩三日就skype一次
呢十日無啦啦好少msg我
又唔skype我
我問佢仲愛唔愛我,佢又話愛
Feel到有野唔正常,又唔知係乜
冇得見,佢係咪偷食又唔知
我就死
但佢番黎兩個月又走
我真係好掛住佢
時差7個鐘
又唔skype我
我就死

你都有答案啦,
唔好呃自己
一齊左2星期 long d左一星期。。。
6月飛過去搵佢 希望keep到

好似我 我都打算飛
但佢番黎兩個月又走
我真係好掛住佢
時差7個鐘
又唔skype我
我就死

你都有答案啦,
唔好呃自己

巴打
一齊咗幾個星期就long d
long咗年半 中間佢有返過嚟 我又有飛過去
每次見面都仲好熱戀期咁
點知上年開學佢走咗個幾月之後就差唔多0聯絡 話好忙
我on居居咁等到11月尾先問佢係想點
佢話唔想我唔開心 覺得自己唔夠好喎
最後我final溫都無撚有溫過 爛撚左gpa
最後如無意外升唔返上ugc 所以9月去外國讀
利申 asshole絲
有fd見到唔好相認
一齊咗幾個星期就long d
long咗年半 中間佢有返過嚟 我又有飛過去
每次見面都仲好熱戀期咁
點知上年開學佢走咗個幾月之後就差唔多0聯絡 話好忙
我on居居咁等到11月尾先問佢係想點
佢話唔想我唔開心 覺得自己唔夠好喎
最後我final溫都無撚有溫過 爛撚左gpa
最後如無意外升唔返上ugc 所以9月去外國讀
利申 asshole絲
有fd見到唔好相認

就算點忙都要講下電話既 不過當係一次經驗喇
我想年尾去working holiday
但都好擔心 好掙扎去唔去
因為唔捨得所以暫定去半年
佢支持我去 話唔想我第時老左怪佢唔俾我去講一世
但一諗起時差就覺得好難keep
利申 絲 一齊左一年半

去邊度打算

去英國啊

帶埋佢 如果我女朋友想二簽既話 我會伴佢去下年

佢係香港走唔開架
佢職業係佢夢想黎 過左呢個年紀就永遠實現唔到
所以走去旅行最多都係個幾星期
無可能走到 因為走一個月都已經好大獲
咁我都無可能叫佢毀左自己夢想黎陪我架嘛
Dear john
利申 香港內long D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞