有冇巴絲LONG D 緊?

201 回覆
3 Like 1 Dislike
Long d緊,覺得應該唔會長久

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

有時差真係好難頂,我同佢差一個鐘都覺得辛苦

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘
一齊4年幾啱啱開始long d左兩個星期
利申 女女cp,兩個都女仔look,由中學拍到以家
希望亦都覺得會繼續行落去既
巴打一齊加油呀
曾經試過今日表白 不過聽日佢飛

我都係飛前一個星期先一齊
巴打一齊加油呀

感情基礎厚既係好啲去維繫既 大家加油
好掛住佢
Long d緊,覺得應該唔會長久

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

有時差真係好難頂,我同佢差一個鐘都覺得辛苦

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘

我三個鐘 就係有時收工佢已經要訓 講個電話都唔講得耐
一齊4年 long d幾個月 而家面臨分手危機

咩事

話淡左 無拍拖既感覺

ching 有冇諗過點箍煲

我寄過手作卡 拍過條片 但佢都無乜表示 話做翻朋友先 等我easter返香港再睇下可唔可以行過去 而家對我好撚冷淡 成日灰tick 之後變藍 我都無再講野 廢事block 9埋我 但明明月頭返去都無乜野 月尾就話淡

加油 我都好驚突然係咁 希望巴打箍煲成功
好撚辛苦
我想年尾去working holiday
但都好擔心 好掙扎去唔去
因為唔捨得所以暫定去半年
佢支持我去 話唔想我第時老左怪佢唔俾我去講一世
但一諗起時差就覺得好難keep
利申 絲 一齊左一年半
已經年半
仲有3年
巴打一齊加油呀

好掛住佢

我原本都以為係
拍半日就long d,而家半年,聖誕見得一個月,想keep一定得嘅
long D就快3年
keep住每日whatsapp 就算無話題傾我都要send個emoji比佢 如果唔係佢會嬲
通常一星期會有幾次voice call 會等男友打過黎 因為我驚阻到佢個邊既schedule
好掛住佢呀 好想佢快d返黎。。。暫時佢一年返一次。。佢返黎我真係會好開心 好似去返熱戀期咁我覺得如果佢幾年先返黎一次 咁就會好難維持到
好撚辛苦

我有時好驚佢會識第二個 我明佢會空虛所以我都比佢當玩下 但心入面知佢同人出街已經唔開心
巴打一齊加油呀

好掛住佢

我原本都以為係

有啲難題?
拍半日就long d,而家半年,聖誕見得一個月,想keep一定得嘅

終於有個正面既留言
long D就快3年
keep住每日whatsapp 就算無話題傾我都要send個emoji比佢 如果唔係佢會嬲
通常一星期會有幾次voice call 會等男友打過黎 因為我驚阻到佢個邊既schedule
好掛住佢呀 好想佢快d返黎。。。暫時佢一年返一次。。佢返黎我真係會好開心 好似去返熱戀期咁我覺得如果佢幾年先返黎一次 咁就會好難維持到

我都驚會阻到佢 佢又要搵工 搵地方住 好驚佢會比人呃 依家死慳難慳去儲錢去見一星期
我想年尾去working holiday
但都好擔心 好掙扎去唔去
因為唔捨得所以暫定去半年
佢支持我去 話唔想我第時老左怪佢唔俾我去講一世
但一諗起時差就覺得好難keep
利申 絲 一齊左一年半

去邊度打算
已經年半
仲有3年

加油啊 我覺得一年都頂唔順
一齊第一日就知我地要long d 雖然唔係好遠 但都隔左幾個town 大家都盡量抽時間去見對方
巴打一齊加油呀

好掛住佢

我原本都以為係

有啲難題?

係呀 上面講左
無限期long d
佢係外國返工 long到2046
就黎掛住佢掛到思覺失調
無限期long d
就黎掛住佢掛到思覺失調

佢唔打算翻嚟咩
嘈左幾個月 都唔知點先好轉
msg佢又唔睇 snap又唔覆
叫佢傾又話唔得閒
雖然佢唔係我女朋友
關係係差左
佢冇左個種好想等我返黎既感覺
雖然我仲好期待佢
大約2個禮拜會傾一次電話
每日keep住whatsapp
利申: 好彩仲有3個月long完
無限期long d
就黎掛住佢掛到思覺失調

佢唔打算翻嚟咩

唔係冇 係唔知幾時先會返 個邊工作待遇好 佢又唔中意香港工作環境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞