有冇巴絲LONG D 緊?

201 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇巴絲LONG D 緊
你地點樣去KEEP住段關係

利申:一齊左兩星期 但已經LONG D左一個星期
拍左一星期就long d 加油啦你
拍左一星期就long d 加油啦你

多謝你先
要等佢一年
有啲危
不過祝福你

佢去working hoilday
好怕.....
Long D左7個月 終於都散左
就快一年
日日skype 開下cam咁
傾下自己做左啲咩 之後有啲咩做咁
大家都放假既 一齊睇片咁
sweetsweet
一齊4年 long d幾個月 而家面臨分手危機
散硬,信我

我都覺得long d好難keep
時差問題,但每次都要我就佢時間
開始有攰既感覺..
就快一年
日日skype 開下cam咁
傾下自己做左啲咩 之後有啲咩做咁
大家都放假既 一齊睇片咁
sweetsweet

咩事
散硬,信我

我都覺得long d好難keep
時差問題,但每次都要我就佢時間
開始有攰既感覺..

加油呀
Long d緊,覺得應該唔會長久
我都係
兩個月 忍唔住飛左3次,去搵佢

咁啱呢兩日又嘈緊交
我都係

咁啱呢兩日又嘈緊交

唔夠錢 夠錢我都想飛去搵佢

加油 比啲信心
我都係

咁啱呢兩日又嘈緊交

唔夠錢 夠錢我都想飛去搵佢

到你特登飛去搵佢既時候,你地呢幾日可能會過得好開心,但你一走 佢既不安全感又會作祟

知道未來同佢機會 好微,但都會繼續守護著呢份感情

咩事

話淡左 無拍拖既感覺

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

咩事

話淡左 無拍拖既感覺

ching 有冇諗過點箍煲
曾經試過今日表白 不過聽日佢飛

咩事

話淡左 無拍拖既感覺

ching 有冇諗過點箍煲

我寄過手作卡 拍過條片 但佢都無乜表示 話做翻朋友先 等我easter返香港再睇下可唔可以行過去 而家對我好撚冷淡 成日灰tick 之後變藍 我都無再講野 廢事block 9埋我 但明明月頭返去都無乜野 月尾就話淡

加油 比啲信心

多謝巴打

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

有時差真係好難頂,我同佢差一個鐘都覺得辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞