有冇巴絲LONG D 緊?

201 回覆
3 Like 1 Dislike
真係好睇人,同女友Long D 接近兩年半,我係歐洲做野同讀master,2015年尾返香港,而家就快結婚啦。

講真時差好難頂,好睇兩個紀律性同埋願唔願意投資時間去維繫感情。我地每天傾十五分鐘,星期六日都會用一小時FaceTime,間唔中會download套戲同步睇,長AL就會同佢夾去旅行。

恭喜巴打 希望我都可以做到你咁
準備long d兩年
得番一個月見

好好珍惜
LONG D左半年 一齊2年半
LONG D 頭1個月分左手 聖誕又一齊番
不過感覺個問題都冇解決到
有冇巴絲好似我咁係英國讀書覺得女/男朋友係HK變左好多但係又唔捨得分手?
仲愛佢但係又覺得好攰但係又怕識唔番
因為本人讀ENGIN 好難識人
交流下

佢今日同我講左啲好mean既嘢
然後whatapps我講 佢唔係想咁做 佢覺得自己既愛唔夠同我維繫個一年 唔想我唔開心
佢係個邊好似有兩個台灣男仔想追佢

我果個真頭話做翻朋友 睇下easter返到香港有無彎轉

好慘 希望巴打同我都有轉機喇

大家咁話 其實我睇怕都自己都無乜

整啲手作嘢令佢驚喜 我都諗緊整乛乛
一齊左兩年半 long d左三個月
仲有兩個月佢就返黎
但一返黎冇一個月就到我走

呢三個月點過
LONG D左半年 一齊2年半
LONG D 頭1個月分左手 聖誕又一齊番
不過感覺個問題都冇解決到
有冇巴絲好似我咁係英國讀書覺得女/男朋友係HK變左好多但係又唔捨得分手?
仲愛佢但係又覺得好攰但係又怕識唔番
因為本人讀ENGIN 好難識人
交流下

然後whatapps我講 佢唔係想咁做 佢覺得自己既愛唔夠同我維繫個一年 唔想我唔開心

整左機關卡 但都無乜反應
Long d 兩年 上兩個星期散左

點解既

佢話我變左 唔caring 唔surprise 成成日掛住打機唔理佢
然後佢依家就同左個tb 一齊左lu 我屌你老母

點解既

佢話我變左 唔caring 唔surprise 成成日掛住打機唔理佢

好驚有時我關心佢變左習慣之後佢就當左我冇care佢

整左機關卡 但都無乜反應

我諗住寄個爆炸盒比佢 有我地既相咁
一齊左兩個月就long d 呢家半年了
真係好睇人,同女友Long D 接近兩年半,我係歐洲做野同讀master,2015年尾返香港,而家就快結婚啦。

講真時差好難頂,好睇兩個紀律性同埋願唔願意投資時間去維繫感情。我地每天傾十五分鐘,星期六日都會用一小時FaceTime,間唔中會download套戲同步睇,長AL就會同佢夾去旅行。

最緊要係兩個都有共識將來會係埋一齊,讓大家等得來有意義,如果唔係日子耐左大家會因為冇目標好易放棄

最緊要係兩個都有共識將來會係埋一齊,讓大家等得來有意義,如果唔係日子耐左大家會因為冇目標好易放棄

講得好 但我唔知比乜目標出嚟
一齊左兩個月就long d 呢家半年了

有冇乜方法維繫下
散硬,信我

拍左三個月就開始long d

四年之後接埋佢過黎一齊住

而家拍左八年差唔多九年了

就拉埋得天窗喇
同依家嗰個long D 左2年, 依家一齊左三年
之前都有試過但唔耐, 係睇雙方有冇心, 加油!

https://www.youtube.com/watch?v=WFPTlDdNJhQ
long D過聽到呢首都會好感觸

點解既

我覺得我只係咁
散硬,信我

拍左三個月就開始long d

四年之後接埋佢過黎一齊住

而家拍左八年差唔多九年了

就拉埋得天窗喇

畢業拎到PR就結

我讀得柒 好怕比唔到幸福佢 佢26我21 我驚佢等唔到我搵到錢

點解既

我覺得我只係咁

真係好辛苦
好睇大家耐性
唔work
就黎一年
有時真係好想好想對方可以係身邊照顧自己
Same 拍咗個幾星期就long d
但仲好穩定
遲下5月飛過去搵佢
Long d緊,覺得應該唔會長久

我都覺得唔會長久,開始有攰既感覺
病個陣佢又唔係身邊,生日得自己一個
節日無慶祝過,因為時差問題,快佢半日
依家都堅持緊,只係唔知自己堅持幾耐

有時差真係好難頂,我同佢差一個鐘都覺得辛苦

你1個鐘咋喎
我相差12個鐘

我三個鐘 就係有時收工佢已經要訓 講個電話都唔講得耐

我都係1個鐘 但遲下到我去會7個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞