(含閃光)6日5夜大阪喪跑周遊卡之旅包膠

250 回覆
40 Like 41 Dislike
放低負皮嗰啲巴絲留吓言講吓不滿邊度
除咗放閃咁去我幫你唔到之外 我想聽吓意見

你D字最好唔好咁colorful
尤其用黑底既話藍字好難睇

啱呀 睇到好攰

收到 下篇執執 thanks
最後加埋洗左幾多yen?
你死開啦

帶過去嘅17萬5千yen洗晒 再碌多3400yen
你死開啦

死開?死開啲咩?因咩咁大仇口?唔通閣下姓林或者吳?
你死開啦

認得樓主係肥瓜追擊手
你死開啦

認得樓主係肥瓜追擊手

如果真係肥瓜嘅話 我建議你過隔離post,不過你想喺度唔緊要,我嗌人過嚟
你死開啦

認得樓主係肥瓜追擊手

如果真係肥瓜嘅話 我建議你過隔離post,不過你想喺度唔緊要,我嗌人過嚟

唔知微胖瓜而家過成點呢
話說絲打你講韓國人個個 我發覺韓國人都幾冇禮貌
上次係道頓堀間激安殿堂門口企住等朋友退稅返黎 咁啲免稅袋呀藥妝個啲都幾大袋 就擺腳邊廢事拎
然後有一堆韓國遊客 大多數都係女人黎既 行過個陣睥住我腳邊個幾袋野 用韓文大大聲話我癡線
心諗 屌你我買幾多野又關你事 忍唔住睥返佢轉頭
應該係冇諗過我會聽得明佢講乜 但真係好冇禮貌

佢哋係好恐怖 可以明知自己阻住人而人哋講埋唔好意思都無動於衷 第三日有more 不過搞咗瓜瓜先 太掛住佢
你死開啦

認得樓主係肥瓜追擊手

唔知微胖瓜而家過成點呢

係咪掛住mon post唔得閒出片呀

上連登mon緊post然後諗緊啲豬藉口出返嚟拍片

小馬你嚟啦 你掛唔掛住瓜瓜

想奶佢2舊瓜瓜
想問呢 如果一個人食燒肉 邊間好?任食散叫都可以

想奶佢2舊瓜瓜

我對你真係又愛又恨

覺得燒肉力丸唔差,但如果食得唔多,可以睇吓樓上啲推介

我前幾日開過個post,你可以參考下~
對Yen 應該係香港對定去到關西機場先對?
絲打買邊間保險,介唔介意share
你死開啦

我黎啦肥瓜 有無掛住我
支持hanami絲打

想奶佢2舊瓜瓜

我對你真係又愛又恨

我地一人奶一舊

帶過去嘅17萬5千yen洗晒 再碌多3400yen

每個人定兩個人呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞