[Follow Up] [荃灣浮屍案] 死者被發現時有膠紙封住佢個嘴

295 回覆
412 Like 24 Dislike
塊面打到瘀曬 又封咀 打撚死我都唔信自殺
而家出面又有預言post (西貢&坪洲)
唔知死黑警想點
有冇link?
Fw, 手扣印

其實現時都應該搵外國,特別歐美澳日的驗屍官來香港驗屍,否則,公信力一樣無。
Push
我幾撚事叫人唔好理
我係少出聲,但唔等於我唔在意,起撚清個底先講啦,又想屈我係狗?

個賬號真的是死者家屬?

是家屬本人寫出來?

中國大陸無黑客?

香港警方無電腦專家?
證明左是假又點,呢家可以成個政府為黑警避嫌 佢埋上面張相是有嘴唇白晒,有側面圖影到沒膠紙。做少陣偵探啦,啊黎子巴
唔係好明 慣犯?
但又成日昆人上差館?
啫係究竟係罪犯定狗
我覺得 係黑警 運送過程 個人仲未死
係個箱度 會發出聲音 所以封住個口

就咁落海
.
點解行動撚唔俾人討論
明明行動post同被自殺post可以同時討論
洗唔洗24小時都淨係講行動post?有乜用
定係嘔白泡? 嘔白泡係浸死特徵之一
終於搵到同路人:你地班人點解無諗過 之前好多單都唔出黎搵人澄清 單單都無聲氣 點解呢單又要出黎show 所謂既evidence?去滿足你地既求知慾 就因為聽到所謂既法庭同家屬 你地憑咩就真係1000%肯定唔係831死者?
比人打到豬頭咁自殺?
想像吾到佢到底經歷左咩
白泡溝埋啲泥沙咪咁嘅色
但呢單野d所謂疑點真係好弱,而且亦都係有人解釋到,仲要今次家屬都出埋黎,又無證據證明死者係示威者或義士,點樣煲大黎打?中共可以做到,係因為佢地控制到所有機構,香港唔同,香港係三權分立(仲要加埋媒體第四權),仍然係有司法制度可以信,你上網查下屍體發現後架處理,你就會知要係香港製造一單“被自殺”係幾咁困難架事
同埋你都有講,就係因為煲呢d事,依家好多人已經唔係“懷疑”咁簡單,而係當正係事實咁講,有呢個情況底下,再咁煲呢d所謂“被自殺”新聞真係好咩?
sorry ,幫手推

[文宣工作]入黎揀個宣傳方法去做!重現69吹大雞!!
https://lih.kg/1593328

1.網絡宣傳+airdrop
最易,亦都有好多巴絲做緊辛苦哂
大家可以幫手post 去 fb,ig,twitter, 仲有香討等各大論壇!講真上得連登大部分都了解黎緊有咩活動,但仲有一大班人玩開其他論壇, 我建議可以用洗連登式洗各論壇

2.各區連儂牆+各戶大廈𨋢口,洗樓
連儂牆基本啦,唔洗多講,大家可以痴文宣係自己大廈𨋢口度,咁啲人等𨋢就睇到! 最快靚正就痴係𨋢入邊,又或者攝係平時啲公告板入邊仲可以痴𨋢門

3.痴各交通工具入邊
開始有風險既一個做法,比人捉到會比人鬧,或觸犯唔知乜春例
可以揀d 陰濕位痴
例如番工番學準備定一兩張文宣痴好雙面膠,臨落車先痴

4.痴文宣上自己身,番工番學做流動宣傳
難,難在恥力不足一般人唔慣痴野上身比人用異目睇,不過為左香港, i do
可以痴係背脊或背囊,冇咁尷尬

5. 擺街站,派傳單
最難,但都係最有效接觸到唔同類型既人
有安全風險,最好約埋幾個一齊做,揀人流多,未入夜既時間,事半功倍

唔好睇少宣傳,多一個人做,效果雖然唔明顯,但如果多10萬個人做宣傳,個效果就好大

大家諗到其他方法都可以做,gogogo
一齊copy 去其他post 比大家睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞