淘仔耳機集中討論貼(47) -願榮光歸香港-

1001 回覆
7 Like 58 Dislike
kxxs你有冇加錢入埋佢條線
無呀 加左正啲?我見老細無攞出黎無特別問
我冇試過,不過我最近見好似加200可以買埋,好似幾吸引啫
怕醜唔敢問
試得就問埋啦

不過我覺得kxxs就咁都已經好好聽
有啲想換線但唔知換邊條好 係咪上門搵人推介就得
用耐d,睇吓覺得自己想提升d咩先啦
想個低音勁啲
Really 可以係邊到試架定要直接淘
3000左右有無咩推介
我耳道問題要cm
聽開女聲 ACG
見兔335 唔錯 有無其他推介? iphone11推
兔335早幾日先比人插完黎
買e隻啦 有人話最似原版

【四单元 五单元定制耳机 335dw MH334SR AYA lovelive 声优耳机】https://c.tb.cn/h.eKh1RVk?sm=7cb40a 點£擊☆鏈﹏接,再选择瀏覽●噐○咑№亓;或椱ァ製这句话€1OjIYJrvXjI€后咑閞👉淘灬寳👈
係咪334sr 聽女聲好d
呢間啲野評價都好好 但工期好耐
所以少人買 大家都唔想等
我買左隻334sr公模 差唔多2個月都未整好
前幾日問佢進度點 佢話等多幾日
哇2個月
不過如果靚聲都值得既
題外話 有無邊間做耳模抵屌?
耳模就穩陣d好,如果整得衰你要refit就仲大鑊
有無邊間推介
匯聽?
大約幾錢倒?
見佢網站無寫
Oursl334未聽過我只可以比335對比
我個人聽感oursl335用左005個低音都唔夠兔/老正咁豐滿同彈性 但係oursl335人聲上係尖過同薄過兔少少似老正
插咩?
我覺得只要間嘢正正常常,自己重要啲,我做第一次都只係okay,但係郁嘅話會容易漏聲。過咗年半,因為做個細upgrade,返去同一間再做耳印,之後再做出嚟嗰對就真係好fit。
做緊嘅時候真係完全唔好吞口水,唔好開合個口,儘量保持一個動作。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞