FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
Any,龍門同人數限制都off就得
開是但一樣都難搞
唔該晒手足
ps4 pro club d1-d3 球隊收人
開波時間2300-0300 為主
原有球隊雖然人數有雖然有十幾個
但如果想晚晚都要有7個人開到波既,其實都有難度
所以想再搵新血 一齊踢下

條件得一個,唔好屌隊友/怪隊友
我地雖然輕鬆踢,但都會想進步,切勿太認真,收工打下機,放鬆下姐

最好就可以了打多幾個位,方便掉配下
比較缺人既位置係前鋒/cam/cb

打法主要防反,2翼落底,防反唔到就會短傳控球為主比較多

開波時會開party,你唔講野唔緊要,入黎下我地吹水笑下都好

psn kit2222hk2000
t.me/mtron99
入黎踢
Pro club有冇d出名嘅閪隊
想知
我都好想知
點為之西先?
今集都唔似踢波 傳中除非走到空位 如果唔係冇可能爭頂得入
好撚悶,已經冇fd想玩
有冇球隊招pt 球員
自己有隊波 但唔係成日開到波
主要RB/wing/St

踢閘主要做early crossing

Tg : https://t.me/hk0612
懷疑緊邊隊? 開個名黎睇下..
Jackjackchow呀? 狗仔黎 不過而家好似話自己冇做 呢條仆街二五仔 搶左人地隊uf 啲仆街行為出晒名㗎啦
聽講有隻25狗jackjackchow,了走晒半隊舊隊友,自己開檔,仲要自己做狗依家唔認,但以前又認做狗
見到有acl 地板師個推做隊友
呢個唔是打緊Unique FC? 走左啦?
點搶 有冇detail d
據我所知 uf本來第一季打vpl打到入八強嗰陣時都冇佢既 然後之後嗰季就轉做聯賽 咁因為打到金杯嗰啲全部都上超聯 然後果季uf收咗佢 之後完咗個季 佢就拉攏其他隊友同其他人去客家佔地主 趕走晒原本開果隊波既人 然後順勢搶咗人哋嗰隊波個名用到而家 真係做狗嗰啲全部都冚家剷嚟 (以上全部聽返嚟) 帶返個頭盔先 費事mon po狗咬人
UF呀嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞