FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
我打前鋒會入禁區比位中場射
其他人玩前鋒會見禁區頂射易入
就塞哂係禁區頂

剩係呢樣已經唔係你1on1表現到出黎
最慘係佢哋pro club 轉視角唔識
一見唔到自己個人就向前跑到見到為止
人哋開龍門球cdm永遠都會沖上嚟mark住人哋個前鋒
跟住我cam又要幫佢地補返位 仲要話自己box to box ==“
仲有cdm 升晒啲pts去射波度 仲話自己五星wf
跟住就大條道理係咁浪射
Ok唔同人有唔同style 我接受到
謝拉特都入好多世界波
但係將心比心 你可唔可以唔好屌人唔學你咁狼射啦
對面龍門開波 我玩前鋒見到附近有人叫波都會衝去爭頂
之前真係會見到d隊友發呆唔爭
但依家好左有番d意識
呢個都真
成日到禁區頂就射
有人係前面都照射
到左果個位就射左先

但我又覺得 大家開心玩 都會想入波 所以都無咩好批評
心態唔同好難有共識,proclub依d人夾人既野。

可能你當衛生波打,然後人地場場都想贏(但當然首先要隊波有能力)。就係睇你地集體共識係點,大家為一齊笑住玩kill time,包容到有勝有負之類。定係好唔鐘意輸既,入到場就係要贏。

如果而家個隊玩落唔開心,我會建議嘗試下結識其他人,加入下其他隊搵隊夾得埋既。再比多次機會比依個模式,搵到岩既人分分鐘一夾就一齊玩足5-6年

需知成日見人講既「快樂足球」,歸根究底最容易達成既就係贏得多,9玩住都有八成以上不敗率既隊我包佢地一定好快樂。
我想話自己隊cdm mark住人後衞
真,踢proclub要人夾人,有人喜歡短傳,有人喜歡長傳
贏到波咪快樂足球
電腦開自由球個陣次次都完全唔岩位
有無方法破解到
同埋自由球無得轉鏡頭 搞到好難頂到
剛起步嘅孤兒 能力值差一大截所以淨係識球來即時彈走 cdm
有冇人收留
咁好笑

其實企岩位唔好亂鳩咁走位成隊波已經唔同晒...
係有D人要亂鳩咁上前, 俾一個反擊就失波...
總之就係好似小學雞咁成場追住個波...
跟住話自己係kante
仲有冇隊收人
總有d賤人自己踢得柒果時就話快樂足球,人地衰左果時就變返爭勝足球
尋找有心長夾既隊友打比賽
求中堅/左閘 及龍門
有意留tg
pro club要搵到一班同樣既心態其實好難
一有人球皇上身就收得皮
點入fcp tg group ?
完左啦 唔使入
今集係無頭鎚既fifa
有冇懶人包
知道時已經del哂
轉自tg gp
【理性戰術分析: S6 如何部署反擊】
1. 混淆拒絕香港代表中國同參與中超
2. 問你係咪輸過比s6 企圖蒙混過骨
3. 扮路人問你係咪同「幾個人」有仇
4. 拖其他隊落水, 例如Fresh, HKI, Midnight (受害名單增加中), 意圖透過減低其他隊認受性以提高自身認受性
5. 推天氣一個出黎死
6. 訴苦自己係中超被bam被迫害, 塑造義士形象
搞咁多小動作不如認真場上擊倒
利申: 唔知咩事
S6 班奶共西, 上年同前年港隊邀請佢地入隊, 佢地拒絕左走去代表支那隊做護旗手
今年改左隊波個名叫 Fight for HK, 但d 隊員就各自返中超隊踢, 點知比人發現係香港人, bam 左
之後就返香港pro club 圈想佔領光環, 仲想入今年香港代表隊
點知比人揚左出黎, 之後就柒事做盡想spin, 又開分身扮路人抱不平 (但被踢爆之後深潛) 又問人係咪輸過比S6 唔憤氣, 又話其他香港球會都有踢中超, 想拉埋人落水, 最弱智果條友仲話人係5毛搞分化

簡單一句: 投共失敗, 想返香港食人血曼頭, 但你當香港成個pro club 界都係傻ga 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞