FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
隻揪fut?
打咁撚多字都唔兜口兜面講
仲話中同
人地搵你燉腳啦啫係
想知邊個勁啲
一係打返場
一係攞返個ranking黎講
打個晚燥燥地有講
打機打到動真火好戇鳩
不過係之後冇再同佢地玩lu
原來1 on 1 就知邊個打proclub 勁d
唔知咩logic黎
角球一定係會開埋
踢邊線咪得
我都係同班中同一齊玩,不過我地呢d 年齡已經化曬境,贏輸都冇所謂,因為一個星期大家玩得果幾晚,有家室老婆仔女唔會玩得多。上年都玩到d1~2,今年長期係d5, 一樣都係玩得咁開心
我都係好似你咁諗住打吓衛生波
我同佢哋嗰隊就D4 但係佢哋又講到好想贏
成日講埋晒啲咩「小人啲易贏啲」俾說話人聽
有次有個friend 喺group度問有冇人玩
跟住有兩條友寧願自己開波都唔肯覆機
搞埋曬啲小圈子
大把人1on1勁但pro club勁垃圾
有d個人技術但唔識無球跑動同傳波時機
玩到要吊媽刷蟹,不了
遊戲姐
佢d fd 玩到好似女人咁
傳波時機唔包括落技術入面?
好多人hold波hold到無位先傳
咁個d應該唔叫1 on 1勁掛
同埋樓主個 case係亂剷拎紅 後場亂玩skill move 呢d人你話大家玩野開心下冇所謂 但屌鳩人累街坊就我覺得過份 好你話人累街坊咁唯一可以證明到係咪真既就係friendly 1 on 1囉 如果連個遊戲基本原理 比較容易入波/防守既技巧都其實唔知既 咁點可以話人累街坊呢

你問我 我梗係寧願同個玩UT / season好勁既人夾多過淨係玩proclub識無球走動 傳波時機準既人夾
連登洗地組

目標:光復連登,將行動Post推返上水面

請各手足注意,公海地方千萬不要口多,自爆發夢事情,保障自己,齊上齊落

行動須知:https://t.me/c/1477804389/4094

Channel: https://t.me/joinchat/AAAAAFiup86nz72lh1uH4w

合作夥伴 HKREV:https://t.me/c/1477804389/4104

討論地方 : https://t.me/joinchat/HaQS-lgVgWXtn2fO2D6ALg
條友on9 pro同1vs1
兩隻唔同game來
好耐冇玩過,而家仲有三個舊隊友喺Facebook 度。
UT打得勁係有「遊戲」基本功 所以打Pro club都唔會太鳩 但大把人唔識玩1 on 1 但有「足球」基本功 知咩時機要拉空 現身 走位 後上 你叫佢地打UT/Season試pro club真實力 打碌撚咩 UT/Season點樣無球走動呀 當我打前鋒 我走位似卡雲尼 但我玩UT/Season 走碌撚咩 電腦幫我走位走到禾仔咁

而且Pro club係玩合作 我進攻強防守差 咁咪打Cam囉 叫後面Cdm幫我執屎 唔似UT/Season要自己食哂攻守責任 同埋Pro club mode 不嬲都係幾條友用自己優點去填補人地既缺點 兩隻mode 玩落根本唔係同一隻game 根本冇參考價值 如果真係想知邊個累街坊 咪錄幾場放上來睇下囉
就算UT幾勁 炒人40比0 去到PRO club 唔合作 一樣都係失敗 比自己狂妄一面去壓勝係11個人踢既足球冇可能會成功
D4 有冇差唔多實力想踢下友誼賽
但樓主個d隊友明顯連基本功都冇先30碼浪射啦⋯⋯你玩慣ut 用toty 美斯30碼就算對住普金龍門都唔會射埋去啦 ut season 同proclub係好唔同 但好多logic同physics都一樣 好多時上到proclub d1 隊隊都識點無球走動傳波時機防守遮線呢d基本功 變左玩ut season 練返黎d skill move破密集 把握力 經驗 決定勝負
proclub可能都練到 咁唔係個個都可以日日有人陪你玩proclub
如果樓主1 on 1 炒到佢d豬隊友仆街 佢d隊友會唔會仍然可以話自己proclub勁過佢話佢累街坊?
有乜好嘈,隻game 已經少人打,一星期打一次都搵好耐先有對手
我有啲亂 我唔知你係咪話緊我屌人累街坊
但係我想話我就係當衛生波咁打
最多都係call吓波 話我有空位
調返轉幾條友成晚輪流問你係咪唔識射波
比着你燥唔燥?
UT今年棄左game 因為已經玩左九年
唔知有冇參考性
但係Fifa 19 我同其他Frd最高都係去到gold 2
但係我淨係玩左200幾場 佢哋打咗2000幾場
EA食撚屎
只發展UT, 其他mode一直鳩流流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞