FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
是但入50人大會拎住點先
早2日打過一場Pro Club 4打3 對面3個人2後衛1龍門
2後衛都唔攻 由得電腦自己做
D電腦勁到痴線 頭除 入楔 炮蛋勁射 樣樣齊 最後我地輸2:4
我覺得今集電腦防守同神級分邊好撚勁_
未見過全後衞既隊
玩個陣咪睇住電腦攻
有冇5-6人隊收full time
CDM/CM,打咗幾年pro club
https://t.me/MrWarrants
有冇龍門搵隊 ? 聯絡 PSN # LM8803
Search唔到LihkgFreeClub隊波 有冇巴打而家踢?
死Server?
明明我個人仔都雙速90
點解踢落都做唔到打season果種速度感
打咗幾集都好廢
以前幾集同一班人玩 被厭棄 所以今集無再搵佢地

但有時踢到躁

前鋒懶勁成日遠射死扭 又唔傳
防中自己帶波比人搶打反擊返唔切
攻中可以唔睇就三角比人搶哂
奇就奇在無人出聲屌 (包括我)
我打翼 傳中 傳得差都比人笑,又成日暗串我廢
慢慢開始打翼做駁腳 有波就交叉 落底就斬算
入唔入唔關我事
跟住就無再同佢地玩

打到灰今集連人仔都未整
已經齊110點
但今集個點數系統真係on9

想要個最後沖刺要十幾點都算 但連要三格體力都要迫人點埋力量
大佬我玩中場要氣 但我唔想大隻

射波果到 想要四星weak foot
一定要人點埋d十二碼同凌空抽射 都算啦我當關射術事
想要freekick同fitness shot
一定要埋頭鎚準確度?點解啊?我個頭頂得唔好會對隻腳有咩影響啊?

速度今集要多左點 ok既
廢事全場都跑狗
但點解玩中場同後衛個速度就要點爆都係得七十幾?
用36點都唔夠st點幾下快?
唔岩踢咪去第二隊囉 每隊每個圈子都有唔同性格既人 實有一隊適合你
真 我玩cam 165cm想要逆足 迫我加頭槌 12m有閪用咩 pro club11個人 得一個操刀射12m 浪費哂d技能點
毒得濟 貼唔熟既人 開咪講野都驚
同唔熟既人
開開下就習慣 我依家踢緊果隊 一開始唔開咪 開開下晚晚都9up
最慘呢排唔係成日玩到
掛住睇live
有無隊收人 ?
同問
+1
街場無技能點
毒撚孤兒仔求隊
+1
今集每人最多110點?
+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞