FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
幾百球會有一球
直頭連頭鎚傳波都廢左幾倍 無論幾多能力都無用
我用個米六既同人咩位接龍門開波 成功率仲勁過用米八既
有冇人想升人仔
貴圈真亂

Btw掛支那旗代表支那打acl叫唔叫支那隊
咁要慢慢搵番哂啲隊啦
香港隊掛過支那旗打al acl應該得幾隊姐

不過點都唔夠入左香港隊再拉隊走 之後去踢支那國家隊仆街
Both啦

而宜呢單野都唔係而家先屌,一拉隊走就比人屌到飛天
為左acl Al 做護旗手

要打港隊好心就轉左psn先啦,比班支那仔見到真係笑撚死
但最好笑係拉完走諗住全隊踢支那
等國家隊比賽炒柒hugo sir
點知輸俾全盛時代mg 踢都冇得踢
個次真係7到貼地,本身都好奇怪走左點解支那隊冇佢地
咁真係好7
有冇人知喺澳洲同唔同到香港fd打pro club
啱啱去到澳洲諗緊買唔買ps4
呢班撚樣上年都柒啦
終於完夢, 推撚左港隊邀請, 一心諗可以代表中國做護旗手
點知打到四強比真.港隊反cup 贏5-3
而家調轉頭四圍話人唔夠佢地打
所以話黐得大陸西多, 份人都西d 既
唔好咁話人啦 人地都只係想打機輕鬆下唔想牽涉咁多政治
利申 平時只係想輕鬆下會睇tvb同想醫下肚會食吉野家
打到, 但會lag 到仆街, 是但一邊會好冇癮
kk dog : ching 你一定未摸過acl 地板
Pro club其實係EA用 整其他mode既剩餘物資 求其砌出黎既野黎 勿認真
鳩玩場場輸同場場爭勝一輸就屌既心態都唔係咁好
只能講......唔開心就轉隊算
同意越玩越覺得呢個mode只係for fun
我之前係澳洲同香港班FD玩FIFA大約有1秒INPUT DELAY
佢而家唔慌冇得摸地板
有冇人入到Game
點解咁難搵唔到對手
要點set先易搵到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞