FIFA 2020 Pro Club 討論區

706 回覆
6 Like 2 Dislike
搞笑?
Cam有咩好?
有冇隊而家開波
各有各好 cam有視野 直線準好多
想問下
平衡同力量其實有咩分別
Messi & Ibra
應該係畀人撞同撞人嘅分別
55波->力量?
護波->平衡?
有冇波開
I'm glomg to buy this game now but a group of people are in the way near the store so I said "excuse me"
算撚數 今集好似少左人玩
等到雙11先買
見人入波個慶祝係左右係咁fing,應該係bug嚟。
有冇巴打知點整?
Fifpro World 11 招 GK ( 組織型 )

球名名稱 : Fifpro World 11 最近比實成績 : FPCHK 冠聯比賽亞軍 ( 下季會升班上超聯比賽 )
https://fpchk.com/news/第一季隊伍最終排名公布/

招募位置 : GK 要求 : 因本隊著重控球踢法, 希望可以招到一個有組織力嘅 GK , 如想係 GK 方面做下新嘅嘗試, 請聯絡我 PSN # LM8803 .

以下是我們的球會專頁 , 有興趣可以上去睇下我地嘅打法,
https://www.facebook.com/Fifa-Pro-club-Fifpro-world-11-%E5%B0%88%E9%A0%81-1078922342277576/

希望可以招到一個 GK 去參加之後嘅比賽 最初希望以 GK 為主同隊友們配合默契 , 之後如人數不滿時, 可以轉去其它位玩下, 但前提要配合我們嘅打法 . 謝謝 !
感覺良好
認同,都係傳統十號踢法最岩我
呢隻game速度行先
我st rf打cam位點埋個肺都好過用cam
無速度咩都假
直線傳球不嬲都係靠輔助
唔會因為你 vision高左就靚好撚多
今集好多人仔較160但頭鎚都唔會下下輸
有無人覺今集d 傳波lock 好怪
同埋頭鎚落點無路捉
成日俾錯波 想俾a就幫我俾b 明明b身邊有人 而a冇人係靚位
速度係重要 但都係睇返你踢法 球隊配合到慢慢造上去 咁自然傳波同視野係重要d 相反下下打反擊既話 緊係用st/lw打cam
頭鎚根本ON9
我上兩集頭鎚入波應該破百,可能佔三分一都有
今集踢左兩百場應該得一兩粒係頭鎚
頭鎚上集強得過份,今集過份弱化

收皮啦成班垃圾
Davis哥 唔洗咁串既
屌 你果隊最高分係D4 咁撚串做乜撚 無啦啦串鳩我 拎虛榮感做乜
有無club 要人? 隨時入得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞