【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXI

1001 回覆
15 Like 3 Dislike

題外話我日日上[url]https://www.nts.live//url] 聽唔到嘅show/mix , 擴闊我聽嘅嘢好多
許仲和唔會咁易放棄掛?
老實講TTN 油塘個場真係大得濟
好多位用唔哂
貴租變相淨係應付到規模大既band
最舒服都係HA4.0
你絲樓上兩個絲打?

要聽
仲有grimes 都係
真好
Bookmark 咗呢張!
個intro懷舊到好似聽緊the cure
https://www.youtube.com/watch?v=LuN6gs0AJls
Modern English - I Melt With You

試梗Youtube Premium/ Music 用落都幾唔方便 例如 The Avalanches 佢哋Album入面只有Wildflower 無佢哋張debut 但top songs 入面又有debut入面啲歌 經首歌又搵到張debut 再經張debut入面指artist名入去 又有debut同一張old school嘢 但無Wildflower 根本就亂鳩咁嚟

可能太新關係 有啲聽開嘅只係得幾十人sub 咗

原來google都唔係咁神級
問左ttn佢地話會延期
得罪講句,好L難聽
周圍都有得搞㗎啦
It’s just meme
Don’t be too serious tbh
And yeah we are boomer taste
perfume 巨蛋live幾萬人照去馬
隔離post話之後仲有東京事變reunion live tim....

唉, 日本一有超級傳播者都幾難唔HIHI
岩岩即刻CHECK返pixies場live
原來clockenflap一早講左話延期
HJ FREAKS 隨時黎唔到⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞