【LIHKG】【INDIE】此時此刻,你在播放哪張專輯XXXI

1001 回覆
15 Like 3 Dislike

係咪已成禁語
好似聽緊第二隊band咁

Ride - Smile
#Shoegaze #Indie Rock
perfect time手鼓同結他好wild同癲
9 loop

好睇繼作無炒車算係咁,今次重點放係s1既激情過後反思同成長

Tidal有ost Master Quality

睇到呢個真係忍唔到笑
DJ嘢

聽住 Rage Against the Machine 睇人著火簡直係人生一大享受!
killing in the name !!!
jazz

好靚
part I part II 都靚,隻碟同歌名都係同new york 唐人街有關

佢地今晚幫black midi open
Young bold soldiers, the fire burns, crackles and smolders
Five years older and wiser
The fires are burning, on fire, never tire

Clockenflap 100%唔會睇到
大家準備暴動都得
每臨大事有靜氣
不信今時無古賢

但我冇。。。
老豆係中大校友
佢算係極淺黃偏中立...?
冇計 因為生意 做左坡狗好多年
思想上可能有d同化左
因為中大急急返左港
我第二次見佢喊(第一次係我細叔過身果陣)

D人話沈祖堯係藍絲 我都覺得佢應該係
Wiki以前出聲屌佔中 可能都藍藍地
但藍還藍 佢地仲可以分到是非黑白
做人應該係要咁樣

依兩日我係出面接近三十個鐘
今朝返到屋企 一訓訓到依家
我思緒好混亂 可能太多野發生
其實唔知自己想表達d咩
都係po碟算

聽咗無咁壓抑 有咩政權會咁撚癡線攪大學 anyway 死全家啦你班仆街
我個fd問咗個喺嗰度返工嘅人,話暫時仲係照搞, 睇吓點

其實駛唔駛攞不反
立場哥哥當日有上高登indie post,唔知仲有無過嚟連登indie post
好人一生平安呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞