秀義樓跳樓「義士」真相及CCTV片段

989 回覆
982 Like 1572 Dislike
死黑警 幾時死全家?
殺人凶手開po
同名仲有可能有堂兄弟??
死者為大
呀sir仲要玩死者個連登
差佬仲要whatsapp
你無撚嘢下話
無可能係親戚做,親戚唔會10號就有CCTV,仲可以睇埋隔離公園。
若果真係親戚10號就知上咗天台
仲洗撚等11號有街坊發現條屍咩?
完全係挑戰緊連登仔既智商
你估個個都係你地咁撚蠢咩 死黑警
大家有懷疑係真係好正常,你呢啲動不動屈佢係「義士」,甚至「831義士」嘅撚樣,你咩居心你自己知,你一定冚家剷,死全家

樓主係狗死全家
拿不勒斯同朱植雄可能嘅關係:
1. 堂兄弟
但堂兄弟死左仲笑得出?

2.親兄弟
但拿不勒斯講過老豆唔要佢 有另一頭家 佢同阿嬷2個人住 所以唔似有兄弟

3. 拿不勒斯係朱植雄同父異母嘅阿哥
但朱植雄阿媽(i.e 老豆為左佢拋棄自己嘅女人)會同拿不勒斯咁多聯絡 仲要send段天台片畀拿不勒斯?

以上三點都講唔通
唯一講得通嘅係:popo 消費死者個account
好痴線 點解可以做到咁 殺完人仲可以咁
明顯警犬個腦殘,扮義士,此地無銀三百兩,而家捉曬蟲,諗到點拆未呀
不如去扮義士自殺拍多幾條片再去兜

黑警無腦無恥死全家
你個死黑警,殺左人仲想洗白,已經有人查緊你地殺人證據
講咁多想人唔再追查?
咩人最憎義士心知肚明 仲會叫差佬
唯一可能性就係你地消費緊死者account

殺人兇手! 依單野講大話死全家
死者做鬼都唔會放過你地 小心啲
咁你應該係果度做
中同
想出post呃人去觀塘?
今日既目的地係港島啊
死黑警潛乜撚野水呀
繼續理直氣壯啦屌你老母
係10號睇cctv 咁就應該係10號發現條屍啦
其實樓主唔想啲人利用佢識嘅人自殺,消費一個唔關事嘅人去批評黑警。咁佢見啲人話作識個人係被自殺,咁佢激動啲有乜出奇。
比著你有個親人明明自尋短見,都俾人老屈話係黑警整死佢你都嬲啦係咪?
反而有d此地無銀feel
所有疑點解釋唔到就潛水
溫馨提示:I phone有個追蹤功能find my friend ,二個I phone link up 左之後,就可以知道對方去左邊。 建議大家出去集會示威個陣 互相link up 個電話。有咩事都知對方去左邊。
[重新整合有曬證據]朱植雄義士「被自殺」後再懷疑被黑警屈
https://lih.kg/1569868
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞