秀義樓跳樓「義士」真相及CCTV片段

989 回覆
982 Like 1572 Dislike
咁撚得閒追po呀咁得閒去搵佢,btw樓豬又話唔放尊重死者,依家改口又話放,神撚早就放啦唔知玩乜9
證實左自己身份先,呢張我係自己嘅身份證
仲有咁多正皮先奇怪
講聲對唔住先,個post語氣重左
我唔係覺得義士係一種侮辱,只係覺得未factcheck係撚唔係都叫左義士先有少少戇鳩咁姐
屌 attention seeking都唔撚係你咁樣做
伏味濃到
識玩梗係扮藍絲拎中國旗搗亂啦 (2)
https://lih.kg/1567896
咁都唔撚駛咒尻人死全家啫,大家都係擔心佢被自殺
萬一啦,如果有人喺網上造假新聞呃人出去抗爭,做多幾次就再講咩都冇人信,只會愈來愈少人
片定老母
Up左喇師兄
Pls see above
Pish
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190910/60030936
最後露面時身穿白色背心、紅色短褲及深色拖鞋。
樓豬狗黎唔使理

黑警死全家
你段片係9月9,但跳樓係9月11

23歲男子朱植雄前日(9日)上午離開秀茂坪秀明道的住所後便告失蹤,其家人同日向警方報案。至今早(11日)11時24分,警方接報,一名男子倒臥於秀茂坪邨秀義樓一天井,救護人員到場證實男子已告不治,現場沒有遺書。警方經調查後,確認死者為朱植雄,相信他從上址天台墮下,事件沒有可疑,其死因仍有待驗屍後確定。
一早咁做未冇野囉

無啦啦屌人死全家

鬼撚到咁好難理你
你個cctv 係9 月9 日
但發現屍體係9月11日

你既cctv 應該係失蹤前 片段?
😂如果各位睇完片都覺得有疑問,我無嘢幫到大家
我淨係想俾佢抖下
光復香港,時代革命
姐係9月9日死
9月11先發現
有片就唔好再消費單野啦
上天台匿埋兩日先跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞