秀義樓跳樓「義士」真相及CCTV片段

989 回覆
982 Like 1572 Dislike
BACKUP!!!
你又知佢幾時跳?點解咁肯定星期一朝早?
黑警殺人填命屌你地老母
D 用字好黑警feel
1. Sor 我地幾個fd都好難受 語氣重咗 有一個fd晚上係WhatsApp 佢見到佢最後上線時間2159

2. 因為10號新聞話佢失咗縱 我地知道後就嘗試成group人聯絡佢 當晚就有人cap咗圖 見佢10/9 2159仲有online
差佬專業少少得唔得,你係都搵平時有上開連登果d人扮啦
個隻都係狗黎,小心D
班死差佬本身想證明朱植x係11號跳樓咪整左個假對話囉,點知而家有個豬隊友po左條唔知邊個扮ge cctv 話原來9/9上天台,咁個whatsapp咪穿煲囉,所以而家改晒口話唔再追究,但好肯定呢單野係「被自殺」
無聽過佢講有發夢
同邊個住唔清楚 知道佢有個阿哥
我見面唔多 不過另一個fd就多 間唔中會出黎打波
唔好玩啦
跳樓咁大聲點會冇人發現呀 啲保安一定會聽到啦
講大話都講好少少啦 你以為好似你地班狗咁 個個都冇腦既咩
一到夜晚就上黎帶風向 屈五毛屈係狗
行動post又唔見你去post 推咗聽日915銅鑼灣未啊 柒頭
有無可能狗偷左佢電話10/9上線whatsapp?
樓主2018有個post 住劏房大;係死左親人又BB 識到而大?第一.死者家屬都無可能拿到cctv第二段片只係見到男人開門,搵個差不多衣著高度開門有幾難;我覺得你似鬼多d
繼續推.死黑警好撚驚我推po,,呀黑警 你聽日要on duty 快撚D訓
真。。。話自己都係朋友依隻都似係狗。。。

另一個post有巴絲提出一個論點就係依單野啲狗係有策劃,睇返上面個Whatsapp對話(佢話就話係佢朋友cap)9月4日無啦啦whatsapp死者話”咁耐無見 你還好嗎” 等等好唐突嘅對話。。。簡直就好似係冇嘢搵嘢嚟講咁,正正好似就係想證明死者831/901之後都仍然有用whatsapp=無事發生過咁。。。。。。。。。。
點會話叫人義士就死全家 黑警死全家就聽過
屌你都廢撚事 你想屈鬼捉鬼慢慢
屌 啲狗真係好撚蠢,毅進果然係毅進仔全部無撚腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞