秀義樓跳樓「義士」真相及CCTV片段

989 回覆
982 Like 1572 Dislike
華生
如果個個case都去查一查
再4點請教下阿sir點解會無可疑
可以學下野就好
樓豬去左邊?
睇你地對話好似玩緊狼人殺

樓主一開始post叫人唔好屈佢係義士,對死者唔尊重,另一方面,一開始唔拎實際證據,咁隱晦,到最後先拎whatapps對話,cctv,證據都有矛盾,你咁唔坦白,好難信你
推 黑警不得好死
仆街啦
死黑警!
黑警殺人滅口偽造證據
黑警殺人滅口 偽造證據
黑警殺人滅口 偽造證據
義士朱植雄好大可能真係被自殺!懷疑黑警仲利用死者連登帳號營造自殺證據!
https://lih.kg/1568931

召喚緊你呀
好撚心寒 屌你老母

樓主好奇怪
你真心定假
而家佢既死好有可疑
你會唔會幫手追查
你有咩居心
無聽過佢講有發夢
同邊個住唔清楚 同埋佢有個阿哥 媽媽健在 但嫲嫲就唔知未聽過佢講過
我見面唔多 不過另一個fd就多 間唔中會出黎打波 不過係年頭 因之前佢精神問題入過醫院 出院後少咗同我地聯絡
黑警殺人post
一定要推到有真相
開你身份證全名啦好心!鬼鬼祟祟
真係想幫你地朋友澄清就唔該講清楚啲,吞吞吐吐只會令我地更唔安樂更加窮追猛打,我地要嘅係真相,唔係要推任何手足做英雄!
你有任何有力佐證嘅一次過拎晒出嚟,等我地真係安心!
唔係嘅你返去拜定神,枉死怨魂一定跟你班仆街成世!!殺人犯恐怖份子死黑警解散啦屌你老母!!
你條撚樣有証據就拎出黎,咪撚再9up
而家幾乎可以肯定原樓主係死者,而開post條友係偷左人acc黎洗白,亦好大機會係黑警

至於係唔係被自殺完全冇證據去查證
吹水你就要死全家!
肯定被自殺 唔係被自殺 都唔洗做咁大場大龍鳳作故仔 仲要攞倒佢acc 應該係黑警拉人嗰時收埋電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞