秀義樓跳樓「義士」真相及CCTV片段

989 回覆
982 Like 1572 Dislike
純粹想問,點解條片無前無後?
好多狗係後面咬住上嫁?
樓主出黎回應啊
義士朱植雄好大可能真係被自殺!懷疑黑警仲利用死者連登帳號營造自殺證據!
https://lih.kg/eaGgbS
香港黑警

若要人不知,唔好太低B
死黑警 我話嗰個係你老母都得啦
大家唔好出去 好古怪 小心送頭
黑警死人ac都hack黎扮親人
屌你老母臭閪含家產死全家啦
死黑警
咁撚多人屌你老母
如果你真係佢親人你會忍得住潛水?
黑警,義士有排搵你
push
無知一問
可唔可以講佢為左咩而自殺?
成件事來龍去脈完全冇人知
黑警一句事件冇可疑就close file
所以絕對唔排除係他殺 同埋件事有內情
出嚟呀樓主
屌你老母 殺人填命
夠膽就影埋第三個字
屌你老母死黑警
DLLM 死黑警全家不得好死,冤魂陰靈纏身,生生世世,不得解脫
跳樓咁大聲冇可能兩日先發現
你地越作野越證明有野隱瞞
[決戰藍絲攻略]相對論, 和理非=藍絲, 勇武=速龍

和理非同藍絲一樣, 二百萬大把任拉
勇武同黑警一樣, 係寶貴資源

對家出藍絲, 我地出和理非
衝突爆發, 對家出黑警, 我地出勇武
勇武同作為突擊隊, 同速龍一樣, 有事才出動, 完事即撤

重點:
-勇武進場同離場要快過黑警(~15min), 衝突前事先plan好路線
-勇武不需去衝突前線, 可以突襲對家後方, 方便離場(而且後方通常冇記者, 去哂衝突前線)
-阻膠同藍絲一樣, 大把唔駛錫住, 將佢地當三角路障推埋藍絲到
https://lihkg.com/thread/1567102/page/1
[黨鐵封站]避免走難式遊行, 參考番8.5罷工遍地開花
而家次次走難式遊行示威, 遲早趕走d和理非, 越搞越少人

建議參考番8.5罷工遍地開花, 可以先係商場聚人, 之後出去快閃堵路

另外可嘗試100萬人坐爆港鐵, telegram約定同一時間出站遊行一小時
落車後在站內儲人, 儲滿後就出發, 目標做成各區堵路

一小時後再入番去坐爆港鐵, 無限loop
為左份狗糧做到咁泯滅人性
就算係親人 都唔會用到佢個連登account 呱
有冇人可以check下開呢個post嘅 IP address?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞