[友共情不變 那素珍找不到缺點]Girl's Day討論區[3]

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
Cb留名

好耐冇見
新飯留名

呢隊係咪新女團黎架
黎緊第一次出歌
[新聞] Girl's Day27日發行新輯 20日起公開預告
DreamT娛樂方面公開了旗下女團Girl’s Day的第5張迷你專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》的回歸日程海報。
根據日程海報,Girl’s Day將於20日至27日依次公開新輯相關內容。20日,Girl’s Day的新輯成員個人照將公開。22日起至24日,將公開個人MV預告片以及團體MV預告片。值得注意的是,在3月26日活動欄中印有一個問號,引起了粉絲們的猜測與好奇。
本張專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》是Girl’s Day繼2015年發行的第2張正規專輯《LOVE》後時隔20多個月再度推出的作品,由曾擔任2010年發行的第2首單曲《Nothing Lasts Forever》的製作人Ryan Jhun傾力打造。
3月27日中午12時,Girl’s Day的第5張迷你專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》將透過各大音源網站公開。

問號都係showcase /Vlive 直播咖喇?
[新聞] Girl's Day27日發行新輯 20日起公開預告
DreamT娛樂方面公開了旗下女團Girl’s Day的第5張迷你專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》的回歸日程海報。
根據日程海報,Girl’s Day將於20日至27日依次公開新輯相關內容。20日,Girl’s Day的新輯成員個人照將公開。22日起至24日,將公開個人MV預告片以及團體MV預告片。值得注意的是,在3月26日活動欄中印有一個問號,引起了粉絲們的猜測與好奇。
本張專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》是Girl’s Day繼2015年發行的第2張正規專輯《LOVE》後時隔20多個月再度推出的作品,由曾擔任2010年發行的第2首單曲《Nothing Lasts Forever》的製作人Ryan Jhun傾力打造。
3月27日中午12時,Girl’s Day的第5張迷你專輯《GIRL’S DAY EVERYDAY #5》將透過各大音源網站公開。

問號都係showcase /Vlive 直播咖喇?

問號係惠利會正式公開我同佢既關係☺
新飯留名

呢隊係咪新女團黎架
黎緊第一次出歌

呢隊老野黎,
出嚟搞下笑姐
CB不一定會成功 但不CB會很輕鬆
Daisy死粉強勢留名
Twice, blackpink, aoa全部都係g係wc
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

326到韓國 minah個格拉底我嚟喇
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

個別會員發言並不代表本台立場,如果其他post需要我地交人,我地定必全力協助
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

個別會員發言並不代表本台立場,如果其他post需要我地交人,我地定必全力協助

咩人嚟唔知 點交
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

咀b
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

咀b

之前有個post話blackpink四條女原來識笑
笑撚死我
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

咀b

笑撚死我

blackpink正呀
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

咀b

笑撚死我

blackpink正呀

blackpink in your area
Daisy死粉強勢留名

AOA 唔是喎手足

咩人嚟唔知 點交

25honda
GSD新團黎
永續GSD
永續GSD

76大帝
GSD新團黎

yes請多多支持新團

惠利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞