[友共情不變 那素珍找不到缺點]Girl's Day討論區[3]

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
當被問道其中有名的公司是哪一個的時候,Yura說道:「有FNC公司,他們說當時在準備AOA。」

友團

如果yura入左aoa咁aoa rapper應該唔係jimin喇

Band隊keyboard yura做埋
一個打兩個
邊彈琴邊rap

Who is linah

minah家姐叫linah呀姊妹丼

你linah 我minah

唔好咁傻豬啦你minah全個身體都是me的

係我咖 肥敏敏

換唔換卡姐巴打
好想要珍珍

有冇另外一張 想要另一張多啲
當被問道其中有名的公司是哪一個的時候,Yura說道:「有FNC公司,他們說當時在準備AOA。」

友團

如果yura入左aoa咁aoa rapper應該唔係jimin喇

一個打兩個
邊彈琴邊rap

兵仔
兵仔

minah家姐叫linah呀姊妹丼

你linah 我minah

唔好咁傻豬啦你minah全個身體都是me的

係我咖 肥敏敏

換唔換卡姐巴打
好想要珍珍

有冇另外一張 想要另一張多啲

得呢張

Teemo
有冇人有留意到今日唱love again 舞台
Yura 唱果陣好似有白燈射住佢隻眼 好怪 唔似係正常燈光
1分53秒開始 cap 左圖
佢好似刻意擰轉面 仲唱到甩左beat.諗起之前有單係anti 用雷射 射啲artist 對眼
https://youtu.be/hq7OO9p3txU

友團

一個打兩個
邊彈琴邊rap

佢好似刻意擰轉面 仲唱到甩左beat.諗起之前有單係anti 用雷射 射啲artist 對眼

捉個仆街出黎打撚死佢

唔係下嘛

咁冇威脅性既團都要搞d咁既咩

唔係下嘛

肯定係你條仆做啦
垃圾anti
唔係下嘛

肯定係你條仆做啦

我先唔會搞自己人呀
唔似果班反敏既叛亂份子咁

正如me從來都冇反過友團aoa咁

但me反熊貓不遺餘力
唔係下嘛

肯定係你條仆做啦

我先唔會搞自己人呀

但me反熊貓不遺餘力

你老婆係娜恩
唔係下嘛

肯定係你條仆做啦

我先唔會搞自己人呀

但me反熊貓不遺餘力

你老婆係娜恩

唔係下嘛

肯定係你條仆做啦

我先唔會搞自己人呀

但me反熊貓不遺餘力

你老婆係娜恩

Panda
你老婆係娜恩

R晒頭 都唔知邊個係娜恩
唔使熟 最緊要快
肚餓就梗係揀壽桃牌
揀就要揀30秒 丁一族自然會有人diu
唔係下嘛

肯定係你條仆做啦

我先唔會搞自己人呀

但me反熊貓不遺餘力

me都唔太吹奏minah了,根本正到宇宙第一

me都唔太吹奏minah了,根本正到宇宙第一

愚人節笑話?
最中意素珍
好似呢到無乜人提咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞