[友共情不變 那素珍找不到缺點]Girl's Day討論區[3]

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
中左兩張珍珍啊
但想換張敏敏
有冇巴絲同我換
大發啊

我有藍色minah
有冇藍色珍?

你個張即係邊張?
我係呢張
有冇人同我換敏敏
中左兩張珍珍啊
但想換張敏敏
有冇巴絲同我換
大發啊

我有藍色minah
有冇藍色珍?

你個張即係邊張?
我係呢張
有冇人同我換敏敏

我係呢張求換
linah都幾正
linah都幾正

Who is linah
洗唔洗咁正呀

linah都幾正

你個張即係邊張?
我係呢張
有冇人同我換敏敏

好彩me一抽入魂唔駛再換
linah都幾正

minah家姐叫linah呀姊妹丼
linah都幾正

你linah 我minah
linah都幾正

唔好咁傻豬啦你minah全個身體都是me的
linah都幾正

係我咖 肥敏敏
linah都幾正

係我咖 肥敏敏

換唔換卡姐巴打
好想要珍珍
linah都幾正

佢家姐好似完全紅唔起,隊名叫咩都唔知

佢家姐好似完全紅唔起,隊名叫咩都唔知

wanna b嘛話晒我半個家姐

3月29日,女團Girl’s Day出演tvN綜藝節目《現場脫口秀Taxi》,並流下淚水。

節目中,惠利等人來到了加平,談起了各自家庭情況。惠利說道:「因為很早出道,因此精神上受到很大壓力,好像自己成為了一家之長。但這樣的責任也因而成為了我的正能量和動力。」當主持人問「什麼時候有了要盡孝心的想法」時,惠利回答道:「一輩子都有,現在也有。媽媽在工廠工作了15年,因為我才會這麼辛苦,大好青春都消磨掉了,我覺得十分抱歉。同時,我也感謝媽媽。」
珉雅在惠利說話的時候就一直掉眼淚,她說道:「練習生3年期間幾乎沒怎麼回家,其實家裡也有很多問題。但我是家裡的老么,大家都瞞著沒有告訴我。從我知道後,我好像也是只跟家裡報喜不報憂。」

另外,Girl’s Day的第5張迷你專輯《GIRL`S DAY EVERYDAY #5》已於3月27日發售。<全星網>

minah ig
當被問道其中有名的公司是哪一個的時候,Yura說道:「有FNC公司,他們說當時在準備AOA。」

友團

如果yura入左aoa咁aoa rapper應該唔係jimin喇
當被問道其中有名的公司是哪一個的時候,Yura說道:「有FNC公司,他們說當時在準備AOA。」

友團

如果yura入左aoa咁aoa rapper應該唔係jimin喇

會唔會係咁

友團

會唔會係咁

Pretty Rap Star
又中hyeri
我要換yura
有冇惠利換敏敏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞