[友共情不變 那素珍找不到缺點]Girl's Day討論區[3]

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
你地一樣鐘意樣衰人

你個藍豬就樣衰人
啱啱買咗兩隻碟 希望點都中一張敏敏

Why ???????!

交換啦

好呀

珍珍啊
國巴呢?
有無韓國電話呀,
我要報警拉9班製作組,
玩我惠利
我中左Yura 有冇人同我換珍珍啊
國巴呢?
有無韓國電話呀,
我要報警拉9班製作組,
玩我惠利

molamola 惠利要入臭格啦

交換啦

好呀

巴打 Yura換珍珍得唔得

交換啦

好呀

Sorry 我要留一張比人呀 所以唔可以了 希望你搵到其他人同你換

Sorry 我要留一張比人呀 所以唔可以了 希望你搵到其他人同你換

女朋友抵錫
啜啜
屌你2個

交換啦

好呀

有冇其他人想換
[新聞] 惠利攝影棚內刮中兩千萬上熱搜 但一切只是節目組的隱藏攝影機
Girl's Day惠利日前在綜藝節目《新兩男人Show》攝影棚內,刮中兩千萬的消息立刻成為網上熱搜,但經確認後一切只是節目組的隱藏攝影機,連經紀人都被騙啦~
6日Girl's Day參與《新兩男人Show》錄製時,惠利在現場刮中2000萬的視頻一公開,立刻登上了即時熱搜一位。
不過惠利所屬經紀公司表示:「向製作組確認後,發現其實是隱藏攝像機,由於當時在場的經紀人也一起被騙,所以之前回覆公司中獎是真的,消息傳達中出現錯誤非常抱歉。」
另外,《新兩男人Show》隨後也對隱藏攝影機引發的軒然大波,正式發表公開道歉。

原來韓國節目唔可以玩呢d架
昆我
[新聞] 惠利攝影棚內刮中兩千萬上熱搜 但一切只是節目組的隱藏攝影機
Girl's Day惠利日前在綜藝節目《新兩男人Show》攝影棚內,刮中兩千萬的消息立刻成為網上熱搜,但經確認後一切只是節目組的隱藏攝影機,連經紀人都被騙啦~
6日Girl's Day參與《新兩男人Show》錄製時,惠利在現場刮中2000萬的視頻一公開,立刻登上了即時熱搜一位。
不過惠利所屬經紀公司表示:「向製作組確認後,發現其實是隱藏攝像機,由於當時在場的經紀人也一起被騙,所以之前回覆公司中獎是真的,消息傳達中出現錯誤非常抱歉。」
另外,《新兩男人Show》隨後也對隱藏攝影機引發的軒然大波,正式發表公開道歉。

以為真係中左添
昆我

玩完你仲要搞到咁麻煩

以為真係中左添

係囉 仲以為真係咁好運

完。

有多敏敏同惠利
想換多張v手惠利

完。

有多敏敏同惠利
想換多張v手惠利

厲害厲害

完。

有多敏敏同惠利
想換多張v手惠利

厲害厲害

可以召喚神龍了
有冇巴打想要藍色minah
想換呀珍自拍or yura自拍
素珍換yura
素珍換yura

又話同我換
素珍換yura

又話同我換

你唔係要肥敏咩
素珍換yura

又話同我換

你唔係要肥敏咩

咁好囉
素珍換yura

又話同我換

你唔係要肥敏咩

咁好囉

素珍換肥琳 ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞