[友共情不變 那素珍找不到缺點]Girl's Day討論區[3]

1001 回覆
20 Like 4 Dislike
除左你仲有無人覺得minah靚

全個gsd post既人都覺得minah宇宙最靚
完顏團

邊有團個個顏值都咁高架

俾肥野拖低左

靚到宇宙大爆炸啊
平時靚女係靚到dum一聲,但minah係靚到銀牙兩聲呀

反敏仲有咩說話好講

how to ding
完顏團

邊有團個個顏值都咁高架

俾肥野拖低左

靚到宇宙大爆炸啊
平時靚女係靚到dum一聲,但minah係靚到銀牙兩聲呀

minah唔係忙內呀 ching

淨係對腳都夠奶成晚

夏天bar搞串個party
今次CB都唔錯
簡簡單單sexy玩腳,
主打都ok啦,其他歌好似好正,
仲聽緊,
hyeri宜家唱左有埋,好屈機
今次CB都唔錯
簡簡單單sexy玩腳,
仲聽緊,

好想奶
今次CB都唔錯
簡簡單單sexy玩腳,
仲聽緊,

好想奶

奶邊個
今次CB都唔錯
簡簡單單sexy玩腳,
仲聽緊,

好想奶

奶邊個

娥b
Girl’s Day participated in writing the Korean lyrics for the album along with these composers and song-writers.
Sojin: Kumbaya, Don’t Be Shy
Yura: I’ll Be Yours, Thirsty
Minah: Truth

Tracklist:

1. I’ll Be Yours
2. Thirsty
3. Love Again
4. Kumbaya (Sojin Solo)
5. Truth (Minah Solo)
6. Don’t Be Shy
7. I’ll Be Yours (Inst.)

各位師兄 屎仔係GSD CB之時再度CB🤗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞