LIHKG 26 36 集中討論區

335 回覆
4 Like 0 Dislike

巴打新牌?

仲等緊路試

幾時考?考邊到?

天光道

比你搞到我淆左淆到底出fairing 好 定出街車算

巴打新牌?

我都係揸ninja

有無野可以指點下細佬?我玩左陣,覺得用堂呔轉向好似好唔敏感咁

仲等緊路試

幾時考?考邊到?

天光道

天光道好睇你考幾點

係醫院好無聊

係醫院好無聊

諗好返屋企點算未

係醫院好無聊

諗好返屋企點算未

盡量輕輕帶過....衰在屋企有人係醫院做.
萬一佢睇我排板就真係唔知點算.

係醫院好無聊

諗好返屋企點算未

唔好比佢知

諗好返屋企點算未

唔好比佢知

同父母住. 好難

諗好返屋企點算未

唔好比佢知

直頭想一個月都唔返屋企

諗好返屋企點算未

唔好比佢知

話打波整到得唔得?

比你搞到我淆左淆到底出fairing 好 定出街車算

巴打新牌?

我都係揸ninja

有無野可以指點下細佬?我玩左陣,覺得用堂呔轉向好似好唔敏感咁

啡令你扭盡太 來起步 u turn 死梗 , 扭一半再訓一訓好啦 斜路就真係落車推啦

諗好返屋企點算未

唔好比佢知

直頭想一個月都唔返屋企

著羽絨入屋 一係就韓風鬆身衫 扮g dragon, 一入屋就大叫 hey ylmo check this out, 咁你屋企人就會懷疑你撞親個腦 咪留意唔到你隻手囉

唔好比佢知

話打波整到得唔得?

得. 但我見醫生個陣同左醫生講. 我屋企人如果Check record就會見到...

我都係揸ninja

啡令你扭盡太 來起步 u turn 死梗 , 扭一半再訓一訓好啦 斜路就真係落車推啦

真係. 我以為同街車差唔多. 點知堂呔重咁多

唔好比佢知

直頭想一個月都唔返屋企

著羽絨入屋 一係就韓風鬆身衫 扮g dragon, 一入屋就大叫 hey ylmo check this out, 咁你屋企人就會懷疑你撞親個腦 咪留意唔到你隻手囉

太遲 兩老已經守候在家中

唔好比佢知

話打波整到得唔得?

得. 但我見醫生個陣同左醫生講. 我屋企人如果Check record就會見到...

車冇事又冇撞到其他人或物件,點解咁老實呀 ,記住26出事點都係自己蝕底,點柒都好,一定要小心為上

唔好比佢知

話打波整到得唔得?

咁呀 告鳩你屋企人侵犯你私隱 告埋間醫院

直頭想一個月都唔返屋企

洗唔洗我帶d咩俾你食探下你
今次之後,會唔會考慮買保護裝備?
1. 有冇得claim車手獎?
2. 屋企人既野 過來人表示瞞唔得一世
3. 直軚起步行順左先扭,唔得 就扭多幾手,最多落車推
4. 快d好番先再渣

最好既方法就係救唔到由得佢跌,慢慢放落地
零速放落地,車仔比盡你咪一千幾百換過一邊fairing

唔好話同佢鬥力, 好似今次咁比架車責住小小就話好彩,下次再嚴重d 真係有手尾跟 ,好多人炒電單車,手腳好番後都冇100%復原

話打波整到得唔得?

咁呀 告鳩你屋企人侵犯你私隱 告埋間醫院

玩到咁大....?

洗唔洗我帶d咩俾你食探下你

唔洗啦 巴打有心

其實今次應該唔關裝備事..我無炒無跌..
係技術唔好同不願放手做成

最好既方法就係救唔到由得佢跌,慢慢放落地
零速放落地,車仔比盡你咪一千幾百換過一邊fairing

唔好話同佢鬥力, 好似今次咁比架車責住小小就話好彩,下次再嚴重d 真係有手尾跟 ,好多人炒電單車,手腳好番後都冇100%復原

巴打講得好中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞