LIHKG 26 36 集中討論區

335 回覆
4 Like 0 Dislike

落鏈油, 如果驚既咪換金鏈
你果部唔係新車小忍300 咩?

金鏈冇咁易生鏽

唔做保養 賓周 都會生鏽

又要請教巴打. 請問所謂金鍊大概幾錢

520鏈唔太貴, 我換過525 did金鏈同 ek有色鏈 都係唔洗一千。

換唔換埋頭尾牙 睇損耗而定 (通常換埋)
咁多位巴打點睇Honda CBR250RR

暫時評價:得個樣

520鏈唔太貴, 我換過525 did金鏈同 ek有色鏈 都係唔洗一千。

唔該巴打
想問下頭盔去邊度買 深水埗間頭盔王點睇

利申:準備上第一堂 想買個平平地幾舊水買個 pass咗再屌個貴嘅

去廣華街睇啦

果度啲鋪好細

鋪細同買頭盔有咩關係

去廣華街睇啦

果度啲鋪好細

鋪細同買頭盔有咩關係

唔該曬咁多位巴打 我平平地買左個中野頭盔了,台灣製的,thanks

哂錢
今日成功奪p
諗緊出邊部好

有個開面頭盔有冇人接手
淨係考牌練車用過
今日成功奪p
諗緊出邊部好

有個開面頭盔有冇人接手
淨係考牌練車用過

奪p 要請食糖水 , 多謝
今日成功奪p
諗緊出邊部好

有個開面頭盔有冇人接手
淨係考牌練車用過

恭喜曬.
祝26台各位出入平安 萬事勝意
有冇人初三去左遊大河?

唔該巴打

我都係忍300,我係尾擔生鏽,可以點搞?
有冇人初三去左遊大河?

好想去啊. 可惜手未好返. 樓主有無去?

唔該巴打

尾擔係咪乘客位下面?我見架架小忍呢個位都生鏽
有冇人初三去左遊大河?

梗係有啦, 我係車會幹事唔到太仆街
有冇人初三去左遊大河?

梗係有啦, 我係車會幹事唔到太仆街

我見好熱鬧. 好想去

唔該巴打

係呀,尾避震個個位
留名
3月上強制

唔該巴打

係呀,尾避震個個位

泰國做唔好要求太多
今日成功奪p
諗緊出邊部好

有個開面頭盔有冇人接手
淨係考牌練車用過

接手
諗緊nc750 dct定 manual好
各位有咩意見?
諗緊nc750 dct定 manual好
各位有咩意見?

DCT
MT洗乜買NC
cb400咩版本好,諗住拎完P揸一兩年
cb400咩版本好,諗住拎完P揸一兩年

version S
tec3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞