LIHKG 26 36 集中討論區

335 回覆
4 Like 0 Dislike
未有人開咁我開啦
P牌想買二手pcx 差唔多價又有二手ninja250
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

pcx得百五cc?
排緊筆試 考到想出forza 外型真係好吸引 但預算係2萬幾 係咪無望
渣緊px200
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

pcx得百五cc?
排緊筆試 考到想出forza 外型真係好吸引 但預算係2萬幾 係咪無望

二手可以好平但要整車既風險會變高, 羊如果年份舊你會買到但波子盤同爭口可能要整
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

羊同棍係兩個世界,其實小忍四毫一公里同pcx三毫一公里無乜分別,但儲物空間同後座乘客感受先係重點
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

羊同棍係兩個世界,其實小忍四毫一公里同pcx三毫一公里無乜分別,但儲物空間同後座乘客感受先係重點

小忍雖然係仿路但同街車坐法無分別,但乘客會坐得攰, 外形就好主觀既,不過開小忍250,人地會問做乜唔買小忍300, 樣差好遠wor,附上小忍250 同300 既相俾你參考
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

小忍雖然係仿路但同街車坐法無分別,但乘客會坐得攰, 外形就好主觀既,不過開小忍250,人地會問做乜唔買小忍300, 樣差好遠wor,附上小忍250 同300 既相俾你參考

個軚高到街車咁(雖然r3都好似係咁
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

都係因為錢
有冇人可以說服下我
Pcx油費好平好吸引
唔知另外個部如何?
保養又幾銀

都係因為錢

假彷跑真街車嘛

我寧願你儲下錢或分期250 難甩手
Pcx150會唔會易放啲

香港八成係用羊, 一定易放d

香港八成係用羊, 一定易放d

但又咁諗,買入價都唔會平因為受歡迎
新手一問,R3好d 定Ninja 300 好d
其實羊150cc夠唔夠用
返工放工 行龍翔道青山公路
再上係咪gts300i dt350 無其他揀?
新手 gts300i/downtown/forz
應該點簡 唔怕2手但怕要左整右整
新手一問,R3好d 定Ninja 300 好d

MT 07
留命
學L 想出車 棍波出咩好
學L 想出車 棍波出咩好

Msx 125
嚟緊月尾路試
出街聽聲轉波冇刻意記用咩波
搞到停車有時停錯2波

想請教吓有冇必要記住用緊咩波?
同埋如果2波起步起到會唔會肥?
其實羊150cc夠唔夠用
返工放工 行龍翔道青山公路
再上係咪gts300i dt350 無其他揀?

個人感覺長途唔好買風冷車
即係就算買150cc羊都要買pcx smas nmax果d

當然有錢就最好上大d啦
平買平整咪買sym kymco

利申揸過fighter pcx gts300i
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞