[月經] iOS集中討論區 (102) 二筒 三筒 自摸清一色

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
俾學校/真·入門 + 清A10
整兩次
成年個tele 真係冇乜點用
zoom 又唔夠遠 都唔知做乜
去旅行影wide 仲用得多
我依家都係用moment lens 加落去 18mm
依家ultra wide 仲要13
仲唔係買11
想問下有無類似張圖既3in1 charger而且iphone 個位係support 18w fast charge?

定係wireless fast charge最多都只可以8.5w/10w?第一次買wireless charger,求解答
iPhone好似最多7.5W
因為我黎緊準備買11pro,見佢wired fast charge係18w,所以諗緊會唔會有wireless fast charge都係18w
wireless 全行邊有18w
18w 係9v 2a
長知識 咁wireless最多support幾多w
wireless我用咗一個禮拜就冇用
部機拎起暖 舊電咁啱又扣咗我1% 冇乜好感
+1 用緊xs max都想轉11
仲要night mode 11都有
聽講10w

平時無線叉電已經好熱
想長用wireless charging
明白了 唔該巴打

買pro 除左電同多個鏡頭 唔知為乜

買今年都係為左

12 MP, f/2.4, 13mm (ultrawide)
本身想買11pro,而家比你地講到有啲卻步...但11個mon真係唔掂啵
你望過XR個mon都覺得反感?
叉電用iPad牛快靚正
成部XR個感覺好似玩具,因為個顏色,搞到我本身對XR呢部野好反感,再加埋佢條框....
另外想問下而家用iphone包埋個個差電器同10w既wireless charger差電係咪有好大分別架?
如果你會貼mon貼同用case根本唔會覺
同埋仲有睇發佈會個三鏡介紹睇到扯扯地,可能用6s影相廢得太耐
慣左裸機.....
wireless本身就慢+熱
5V1A基本個火牛仲好
咁你自己決定 你俾錢嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞