[月經] iOS集中討論區 (102) 二筒 三筒 自摸清一色

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
仲有隻夜綠色 呢度都吸引
本身官網有講size大咗
貪衛信個trade in價高過apple
11 same as XR?
https://www.gsmarena.com/apple_iphone_11_pro-9847.php
"Internal 64GB 4GB RAM, 256GB 4GB RAM, 512GB 4GB RAM"
外國網話 3部都係 4GB ram啊~
有冇人fact check下?
睇嚟11pro粗過X
唔Trade In黎講呢?
咁點解唔直接放二手 仲高喇
OLED 好差咩? 用緊max又唔覺有咩問題啊~
> 同埋我呢啲窮閪真係唔捨得年年拎萬幾蚊買電話
如果放左部舊機,補返~$4000幾又可以用新機啦
屌 真係4gb ram 加條邊粗左既話換xs max算
唔trade in咁當然去apple店買 有花有塵即場換
邊度size大左?
驚第一日Rock In唔到多D
因為又懶得放二手又要等人要 又要出去面交
我諗依家無咁多人搶喇掛
部x 用左就快兩年,無燒印但顏色偏藍綠左少少(真係好少,開左true tone更加唔會覺)
無出現Samsung果種 pink tint,都算好耐用
11 pro Height
144.0 mm (5.67 inches)

X Height
143.6 mm (5.65 inches)

11 pro Width
71.4 mm (2.81 inches)

X Width
70.9 mm (2.79 inches)
我覺得可以加返個Apple care+推薦去置頂位
AW同埋Macbook真係要加
其他都可以睇budget
0.02 inches隻手真係feel到咩
唔知max 256gb trade 11 128gb要唔要補水
綠色11好似好多真用家咁
一模一樣
唔知係邊part粗咗 可能係條邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞