[月經] iOS集中討論區 (102) 二筒 三筒 自摸清一色

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
airpods 2 3月一出就買係咪冇得補新出個apple care+
想問下係唔係聽日就有得ir
係,記住update itunes
印象中係3個月內買?唔肯定
如何購買
你可連同全新耳筒一起購買 AppleCare+ 服務計劃。
或在購買耳筒的 60 日內購買:
前往 Apple Store (須檢查你的耳筒及其購買證明)
致電 (852) 2112 0099 (須執行遠端診斷程式,並提供購買證明)

3月買冇得加
2個月内
用前鏡影相打橫部機會影得wide咗係咩原理
11 Pro 有6GB RAM反而部Pro Max得4GB RAM咁搞笑?
堅定流架
訓完一教都係唔換
南哥有冇 ipsw既網share 下
諗緊換機 想知ios13係咪會收3D Touch皮
改咗用Haptic Touch
係咪姐係代表就算我用XS都係會用唔到3D Touch嘅function
最鍾意3D Touch用力撳個mon左邊有background彈出嚟
想知Haptic Touch會唔會有類似功能
ipodhacks142
用緊max 反而想換pro max
用緊7, 心大心細pro定pro max, 自己未用過大mon機,pro max會唔會好重。
出左去士多自己試下
PRO MAX仲比XS MAX重
我用XS MAX手指尾托住托得內都攰
想問下鋪頭有新機玩未?
點解年年都有人呢啲問題
唔歡迎新玩家?
Apple Care換過既翻新機無得係Apple trade in買新機
一樣,郁到條線某個位就咁
搞到好麻煩
聽日會轉iphone
想問下 買唔買埋applecare?
佢寫xs max ram 都係細過xs ram
追post啦
上面答過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞