[月經] iOS集中討論區 (102) 二筒 三筒 自摸清一色

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係咪無aw4舊貨賣
11 同 11 pro好難揀
大家點睇今年同中國同一個model一事?
只係中國同香港都用dual sim咁解
唔知你地點睇Deep Fusion
我幾睇好Deep Fusion (雖然都係抄Google)

睇發佈會講到好似PRO機先有咁
但之後再睇Apple Newsroom
應該11都有
https://www.apple.com/hk/newsroom/2019/09/apple-introduces-dual-camera-iphone-11/

Deep Fusion又好
Night Mode又好

到底呢2個功能係PRO機係咪會用3鏡同時拍攝黎做出黎
如果係既話
都算多個動力去換PRO機

Deep Fusion仲要之後13.1先出
我懷疑佢要睇住Google黎打
睇下Pixel 4咩料再決定放幾多成功力比Deep Fusion

所謂既Next-generation Smart HDR又係唔知勁左d咩
你去隔離post問啲人邊到仲有
不過好似個個都叫人一係就買3一係就5
Fortress有
買定先
巴打一齊?
其實真係要睇下實際review係點,特別係night mode,我怕雷聲大 雨點少
用Google email又要push 係咪得佢
唔覺

4GB ram
Ios13 將兩樣野炒埋一碟
好似喺iPhone 11 pro個分
之前流傳iPhone 11個分如下:

個代號如下:
如果真係買11好過買11 pro
得差個鏡頭同mon
其實係,手指公掂唔到側邊又重啲
點解ram 得4GB, 同ip 11 一樣
仲睇住黎打?落後左太耐啦Apple 。
好覺, 有少少偏綠咗
唔係比我講中左阿。。11 3g, pro promax 4g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞