[月經] iOS集中討論區 (102) 二筒 三筒 自摸清一色

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
用gmail
因為mail apps 只可擷取Google email。
呢個我都有留意
Gmail app太多廣告
有無巴打試過XS聽歌郁一郁條3.5 adapter會聽下停下如果book天才啲藍精靈俾唔俾我換部新?無諗過買返嚟無乜點用,一用就搞成咁
利申無買Apple care同仲有兩個禮拜就過保養
衣個我用咗來睇公司email,想個人email 和 公司email分開番
試過好多email app, 介面上係好用啲
但 spark 又爆過privacy issues
其實email app 全部都係,如果要push notifications 就要俾email 同password 個app keep,同經佢server.

最後基於信任,用返mail.app
我都想,但應該要等今晚dfu 洗機先用得番mail app,衣家係mail app所有gmail 都睇唔到,又會不停freeze
宜家門市係咪無曬AW series4喇
聽完巴打咁講真係一言驚醒
信任同安全
ios13終於用到citibank app
iPhone Pro 11: 6GB
iPhone Pro 11 Pro: 4GB
真係mama 地.
想set 定期都唔可以係app 做.
反而恆生果d 又得
想知 如果依家上13 gm版係咪就咁用iTunes ipsw刷機就得
依家用緊12.4
13都會
想升ios13黎玩下
裝 GM版定13.1pb 好
點解年年都有人問 發售日先有啊
11:4GB pro:6GB
如果11 Pro個續航力真係咁屈嘅話
我會換
點會11 pro 6GB 11pro max 4gb
下 乜XS Max仲少ram過XS??Pro Max又少過Pro???
佢幅圖應該打錯

iPhone 11 從 3 GB 增至 4GB,而 iPhone 11 Pro 及 iPhone 11 Pro Max 則從 4GB 增加至 6GB。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞