【惠康】香港分區合併討論區(4) 你今日辭咗未?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
惠康執貨個啲好唔好做?想暑期工做執貨

視乎該鋪貨量人流而定
有啲好做到全間鋪得一萬幾千生意

人工點?係咪好多經理成日都閪口閪面,係又屌唔係又屌?

狗也不屌

經理唔會得閒屌你
我做緊節瓜巴講嘅所謂好做鋪
想知你真心定講笑

睇你職責做咩嫁姐

我覺得我個間真係唔好做
悶撚到
Hea極都未收得工

有咩可以kill time
連登都上到悶

咁上高登囉

[轉貼/鬼故/一齊驚] 40年圍村佬真人真事
[轉貼https://lihkg.com/thread/142180/page/1?ref=ios- 分享自 LIHKG 討論區
一齊睇鬼故 好好睇

第11個睇到有啲寒

後期個d先寒
今年又c all star

唔係收左皮啦咩

唔係收左皮啦咩

之前好試有舖分貨分到把火,賣1蚊1條魚

之前同鋪個SSA將D日韓零食全部3折賣撚晒

零食我一折都試過

其實根本就有end架位擺 條仆街懶到唔想執end架 就乜鳩都mark晒 $10以下就$1-$2 其他就$4-$5 果次仲要係存貨前 D C9衝晒入黎買零食

日韓零食仲有世界杯零食仲有promo真係好on9

係另一個搵工post見到你 我都諗緊報唔報好

報啦

無信心 同埋有沙紙報o搏下都抵過報a 但又無信心 諗緊

我宜家先操反體能

唔係收左皮啦咩

又乜柒都抽唔到

X2

唔係收左皮啦咩

又乜柒都抽唔到

d仆街AM一定有份
Ceo好強調2016既盈利比2015既...

Wfc

快鳥 你知唔知你last呢個月就算做到數都唔會有incentive比你

Wfc

快鳥 你知唔知你last呢個月就算做到數都唔會有incentive比你

下個月先出嫁嘛
人工at加得3.78%

Wfc

下個月先出嫁嘛

好似係上個月incentive都唔發

咁我就唔清楚啦
未辭過職
打去hr問下囉
姑娘拎左25年長期服務獎
好勵害

Wfc

下個月先出嫁嘛

好似係上個月incentive都唔發

咁我就唔清楚啦
未辭過職
打去hr問下囉

寫明冇

唔係下個月先出 而係無 這就是惠康
跟住今日收到封信 dairy farm寄黎 suppose入面有兩張紙 但得一張
好勵害

我係咪自爆左
當我無講過
好勵害

我係咪自爆左
當我無講過

25咁捱得
師兄 呼籲一句 覆水難收呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞