【惠康】香港分區合併討論區(4) 你今日辭咗未?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
又有新舖

邊度
又有新舖

邊度

荔景賢荔苑 而家有bazzar嗰度
聽講話想接埋盈暉臺百佳SS個位 接得成既荔灣執笠
又有新舖

邊度

我都聽過我個間想接附近百佳個位
又有新舖

邊度

你邊間
又有新舖

邊度

你邊間

唔玩自爆
又有新舖

邊度

你邊間

唔玩自爆

次次吹完開得成既都唔多
聽完就算
又有新舖

邊度

你邊間

唔玩自爆

次次吹完開得成既都唔多
聽完就算

如果真係都唔關我事啦
我做多3-4月都唔撈

邊度

你邊間

唔玩自爆

次次吹完開得成既都唔多
聽完就算

如果真係都唔關我事啦
我做多3-4月都唔撈

講起荔景bazzar 某超級廣場send咗1x箱凍貨畀我地上去賣 點撚知仆街喇 成7箱係冇人買散唔到 原箱翻落我地度 仆街邊度有位擺
仆街merchandiser又分埋啲垃圾貨 雪櫃就得咁多位,一分就分四五隻貨
舊item係咪想我1蚊1件賣撚咗佢

屌你老母班仆街冚家剷淨係識分分分
Buyers死全家

賣撚嘥去叫聲我

之前好試有舖分貨分到把火,賣1蚊1條魚

之前同鋪個SSA將D日韓零食全部3折賣撚晒

再有次就另一個SSA將湯丸同灣仔馬頭起棟位 果日我放假 跟住比客影左相放上網 笑到我仆街 事後先知原來係個廢老SM叫佢起 好撚仆街

響鈴都有棟位呀笑到我

再有次就另一個SSA將湯丸同灣仔馬頭起棟位 果日我放假 跟住比客影左相放上網 笑到我仆街 事後先知原來係個廢老SM叫佢起 好撚仆街

凍野起棟位?

係 啲傻閪以為做左為人知 結果比am知道 但個仆街sm話係個ssa起

好仆街

全個惠康都知湯丸起棟位單嘢

呢單野 我15年係新界某鋪都見過有
仆街merchandiser又分埋啲垃圾貨 雪櫃就得咁多位,一分就分四五隻貨
舊item係咪想我1蚊1件賣撚咗佢

Buyers死全家

賣撚嘥去叫聲我

零食我一折都試過

其實根本就有end架位擺 條仆街懶到唔想執end架 就乜鳩都mark晒 $10以下就$1-$2 其他就$4-$5 果次仲要係存貨前 D C9衝晒入黎買零食

日韓零食仲有世界杯零食仲有promo真係好on9
佢啲所謂promote真係唔該哂

Buyers死全家

賣撚嘥去叫聲我

零食我一折都試過

其實根本就有end架位擺 條仆街懶到唔想執end架 就乜鳩都mark晒 $10以下就$1-$2 其他就$4-$5 果次仲要係存貨前 D C9衝晒入黎買零食

係另一個搵工post見到你 我都諗緊報唔報好
惠康執貨個啲好唔好做?想暑期工做執貨

視乎該鋪貨量人流而定
有啲好做到全間鋪得一萬幾千生意

視乎該鋪貨量人流而定

人工點?係咪好多經理成日都閪口閪面,係又屌唔係又屌?

視乎該鋪貨量人流而定

狗也不屌

經理唔會得閒屌你
我做緊節瓜巴講嘅所謂好做鋪
想知你真心定講笑

視乎該鋪貨量人流而定

狗也不屌

經理唔會得閒屌你
想知你真心定講笑

人工低又要搬搬抬抬又要受氣

其實好唔好做好睇個經理

D家姐咪好做 行行企企又一日
到有野做個時就叫人去幫佢 明明係自己條街
諗起都嬲

視乎該鋪貨量人流而定

狗也不屌

經理唔會得閒屌你
想知你真心定講笑

人工低又要搬搬抬抬又要受氣

其實好唔好做好睇個經理

D家姐咪好做 行行企企又一日
到有野做個時就叫人去幫佢 明明係自己條街
諗起都嬲

我果間中鋪好好做
人工方面經理話事
而家鋪面貼紙請人我見過37-50都有

Buyers死全家

賣撚嘥去叫聲我

零食我一折都試過

報啦

零食我一折都試過

報啦

無信心 同埋有沙紙報o搏下都抵過報a 但又無信心 諗緊

視乎該鋪貨量人流而定

狗也不屌

經理唔會得閒屌你
想知你真心定講笑

睇你職責做咩嫁姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞