【惠康】香港分區合併討論區(4) 你今日辭咗未?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
明明惠康已經係三間入面做得最好,都比你地講到咁,另外兩間咪仲慘
惠康大改革??? 周圍都講緊惠康高薪請收銀員
岩岩東J西望都講 facebook又大把post講 細鋪都19K請夜班收銀
有幾多人會中伏呢 不過對唔識字既新移民黎講的確好高人工

你訓醒未 19k既話
咁堆asm gc仲同你做?

貪新移民 易控制咋

19K應該係計撚晒所有津貼先有姐 做到命都無
D仆街蝗想係香港搵到1314K都好撚難啦 惠康呢D工佢地緊係仆去做
明明惠康已經係三間入面做得最好,都比你地講到咁,另外兩間咪仲慘

門面咪做得最好

係客既角度咪好 個場係好過其他少少既 但要D員工做撚到仆街
百街相對對員工既要求無咁高
惠康大改革??? 周圍都講緊惠康高薪請收銀員
岩岩東J西望都講 facebook又大把post講 細鋪都19K請夜班收銀
有幾多人會中伏呢 不過對唔識字既新移民黎講的確好高人工

你訓醒未 19k既話
咁堆asm gc仲同你做?

貪新移民 易控制咋

19K應該係計撚晒所有津貼先有姐 做到命都無
D仆街蝗想係香港搵到1314K都好撚難啦 惠康呢D工佢地緊係仆去做

加上蝗d本性 鋪頭一定是非多到

佢地既思想係你無左呢份工你就乜都無

佢地不嬲on9

佢地不嬲on9

佢地不嬲on9

佢地不嬲on9

佢地不嬲on9

佢地不嬲on9

執車等老闆行鋪
元朗區某pt今日炒撚左個老細
部𨋢壞左成個月都未答到我幾時整好
即刻翹起佢然後搬死班ft
元朗區某pt今日炒撚左個老細
部𨋢壞左成個月都未答到我幾時整好
即刻翹起佢然後搬死班ft

有個fd 榭仁grad左去左惠康做full time

痴能線

叫佢入黎吹水增添下人氣
雖然係最後一個post

叫佢入黎吹水增添下人氣
雖然係最後一個post

不捨得

叫佢入黎吹水增添下人氣
雖然係最後一個post

不捨得

又改名

叫佢入黎吹水增添下人氣
雖然係最後一個post

不捨得

又改名

大把u grad做tm
問題係做得幾耐姐

叫佢入黎吹水增添下人氣
雖然係最後一個post

不捨得

又改名

大把u grad做tm
問題係做得幾耐姐

暫時見佢做左三個幾月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞