【惠康】香港分區合併討論區(4) 你今日辭咗未?

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

以前可以

巴打而家返緊咩野 我做緊唔係自己想做既工 而家仲係邊做邊搵工

B2b係咪專請大學生

好多都請hd 、甚至中學畢業,
但我個行因為所有products 都英文,所以prefer大學生

雀巴邊到搵

以前可以

巴打而家返緊咩野 我做緊唔係自己想做既工 而家仲係邊做邊搵工

B2b係咪專請大學生

但我個行因為所有products 都英文,所以prefer大學生

但好少老底咁高

B2b係咪專請大學生

但好少老底咁高

我都要搵工

B2b係咪專請大學生

雀巴邊到搵

Jobsdb

係咪搵accounting executive?
搵咩開頭

B2b係咪專請大學生

但好少老底咁高

唔高啦,做2-3年有20底

不得了

以前可以

15底算係咁

真心15底算低 我見過好多份 當拎interview經驗先見下 無心做sales executive 太辛苦了 好多都要追數(其實行行都要) 仲要著老西周圍走 你望下而家出面幾多度 我呢D大汗撚會死的 所以寧願舒服D 搵少D 反正都買唔到樓 當然呢個只係我既諗法 有D人會中意多勞多得 寧願辛苦D但只係多2-3千

雖然唔洗企街 但周圍走要見客見supplier都要著得好好睇睇 唔熱死就奇 巴打加油 如果係sales executive你一星期3-4次唔多 好多公司都會要求你日日見 accounting executive可能會少一兩次既

B2b係咪專請大學生

但好少老底咁高

不得了

其實好多sales executive個底都有呢個價 不過好唔好做就見人見智

係好撚熱

屋企得我一個廢事開冷氣
吹住風扇都岀汗

咁既天氣...要分貨就係屌出聲

咁既天氣應該有鋪壞冷氣

壞雪櫃水櫃

瘋狂落call

上年最熱嗰幾日啲雪櫃連環打柴,一日落幾次calls

冷氣又唔夠,搵師傅整佢話惠康啲膠層規定25度,熱撚到仆街 ,偷雞叫師傳較凍啲佢就即刻滴水

開口櫃 幾日響一次 D傻仔放到D貨遮晒個出風位

B2b係咪專請大學生

但好少老底咁高

不得了

其實好多sales executive個底都有呢個價 不過好唔好做就見人見智

雀巴搵個時係自己開價定見佢range開

但好少老底咁高

不得了

雀巴搵個時係自己開價定見佢range開

自己開,其實可以高啲,不過是但啦,為學嘢

點都好過呢間濕鳩 之前搵左排都搵唔到呢d 請
而家有份admin 請我 1皮 長短週.真係屌出聲

狗也不屌

搵工難到

狗也不屌

搵工難到

巴打咩background?

濕鳩i字頭

狗也不屌

搵工難到

濕鳩i字頭

而家做緊ptsa

辭撚左啦
垃圾公司 垃圾經理

狗也不屌

搵工難到

濕鳩i字頭

而家做緊ptsa

辭撚左啦
垃圾公司 垃圾經理

做得好
搵緊咩工

時間穩定d個d

濕鳩i字頭

而家做緊ptsa

辭撚左啦
垃圾公司 垃圾經理

做得好
搵緊咩工

時間穩定d個d

你正係老底都差唔多近副記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞