[MOOMOO]MAMAMOO討論區[17]五大訴求缺一不可!港場去向成疑!?

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
頭先追唔到live依家直接睇full version
好正同一首歌竟然可以有五種唱法/感覺(4人+一齊)
不過最尾一齊唱嗰度係咪個tempo太快
佢哋好似唸歌詞唸到就嚟甩嘴咁
睇完忍唔住入黎讚mmm,真係好型好正,將good luck演繹到完全變成自己既作品,勁有氣勢。
最鐘意最尾個part扮擲銀仔嗰段!四個型到爆炸!!!!
btw容終於完咗佢嘅rapper夢
岩岩睇完queendom 第三集 好正呀佢地
輝狗會唔會太SEXY
容仙跣親果下,忍唔住笑咗

我要落地獄
惠真屌地冇人講
TWIT見過啦嘛
我覺得容托胸嗰度爆啲
佢woahh嗰下收音收得勁清楚勁大聲證明墊音好少
唔知隻腳有冇事
點解佢好似成日跣親

有人話係用左呢次個concept
https://youtu.be/jCtM69h0wOo
屌地都可以屌得咁有型!一啲都唔淫邪

星嘅rap好正,又黎溝死囡

真係四人四色!作為木木好驕傲
mamamoo完全演繹咗屬於佢地嘅版本
由可愛變成熟女人味

有種睇住輝仔大嘅感覺
睇到托胸嗰到嚇親我 果然係普通變態
搞到我係屋企狂瘋9叫

第三集1%
mnet剪咗extra一分鐘reaction+replay落個performance度
觀眾點樣睇個stage
其他performance都係一邊播個表演 一邊播reaction 唔會打斷個表演
尋日睇到躁
啱啊,其實我想好好咁欣賞佢地預備既stage姐,啲reaction都插入黎不斷咁嘩嘩嘩嘩.....到底我睇其他人啲reaction定佢地表演姐,俾mnet搞到個表演好似一忽忽咁
其他組又唔太覺咁多reaction插入個表演....想點啊mnet
其他組插完reaction段片同純表演段片都係多咗幾秒
Mamamoo多咗成分鐘
個個shot播完又播 好似個wifi係咁斷咁 睇得好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞