[MOOMOO]MAMAMOO討論區[17]五大訴求缺一不可!港場去向成疑!?

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
片尾嗰句係話每週四9:20pm本放呀唔係20/9
聽日就有得睇 好期待啊
唔知佢地個舞台係第幾個呢,應該唔會太後岀埸掛
希望唔會好似第一round咁剪到兩集先播晒
mnet啲比賽節目一定係分兩集播架喎,岀埸次序就會影響係依個禮拜播定係下個禮拜播
佢地又係第一個出場
早表演完早收工,即係下星期又準備做reaction女團
不過唔知係佢地自己揀做第一個定玩遊戲定因為要就輝人錄完翻屋企啦
但上一集最尾係話第一名可以决定所有人岀順序定係自己隊伍既岀場順序
辛苦哂輝仔仲要參加錄影
如果我冇記錯G-IDLE係第五隊出黎!
係 辛苦輝狗 但冇辦法啦 其他果啲表演可以唔出席 但퀸덤冇得唔出
輝狗商演活動個啲唔去都冇乜所謂,但聽講缺席電視台啲放送會好大獲
同埋都係錄一次 5分鐘左右(雖然對輝狗黎講都唔好 但冇辦法心痛
冇錯,佢地只要少左一個成個表演就會好唔完整
但之後個節目都係咁樣錄好麻煩而且不利康復(?)
(但希望佢會慢慢康復啦等緊佢笑住返黎
其實個對成員同其他五組人多 表演完之後就入待機室 唔會再出黎見觀眾 所以應該還好既(我諗5分鐘 輝狗應該可以頂到架我希望
都係既,希望對佢心理負擔減到最低啦,但佢應該要錄埋睇其他隊表演既reaction反應?
係後台對住成員會舒服啲但只求Mnet唔好因為輝狗狀態唔好表情差 跟住惡剪佢 唔係同Mnet死過
我諗應該唔會既.....但上集輝狗都仲係好搞笑
佢個句:ah choo pow我仲好深印象
黑金果個表情都係世界級好笑
Btw預告見唔到輝狗係待機室 會唔會真係錄完果演出就下班 因為佢地討論唱咩歌都係得3個人
惠真個下表情真係唔知點形容,但佢個反應平常到唔平常到咁望過去真係超級好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞