有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
已經有人企出黎話朋友係831太子俾popo打死,快推
https://lih.kg/1547651

開2
根本無人知幾多人死
條友可能睇直播見到朋友比popo打又事後搵唔到
打去朋友屋企又唔通
on99 又係你老母個同事個老豆個妹個friend 連登就黎變做港人港地
有人backup咗未
推呀
係咪有人準備會去太子站靈探?
做咩要同鬼佬講
唔同香港記者講
搵雲海
無人唔想人地查 係一撚定要查 但係咪撚下下都講到証實左 你睇下個濕鳩topic 名 呢幾日不停都有話醫院職員証實 朋友証實再黎就黎幾張whatsapp 對話圖 傳傳下個個都以為係真係咁 但係講左咁耐一d 眉目都搵唔到 唔好再傳一d 未經証實既消息 真係好立心不良 你地再亂咁傳好快就會fake 埋外國人 fake 多幾單人地就唔鳩再信你
屌你老母黑警死全家,推!
我覺得個女人假假地。。。
推!
想知真定假就查左先

我支持查出真相
同你地分析,90%係死人,但死幾個冇人知,因為黑警拘捕完呢班人冇一個被即時起訴,因為黑警最多扣留48小時唔起訴就要放人,如果冇死既一定會上網睇消息一定知有人搵緊佢,就等如俾人打爆眼個女仔咁會搵人上黎報平安,條屍一定唔會送去醫院殮房,封站係要處理啲屍體,地鐵係唔見光架,封站係等收站將屍運走,你地跟本拍唔到,當大家只集中係太子既cctv就錯了,係要當日所有31號既車內cctv都要

仲有林鄭撤回連我70幾歲呀媽都話係太子有人死先搞出黎,想人轉移視線,死人亦都可能同傳言一樣非香港黑警所殺,原本仲企到硬,點會831幾日後就轉駄?明顯831係好撚大獲既事,中共先出手要林鄭錄影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞