有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
似警犬有個部門24小時專上連登帶風向
師奶爆料唔好信住十成十, 條師奶以訛傳訛相信有6個死左, 即使佢個fd同其父母是失蹤左亦可能遇害, 但是屌你老母你點撚知是有6個, 證明佢有上互聯網了解資訊, 企是佢個立場淨是知道瓜左1個何來6個, 總之我想講大家唔好因此再被呢件事牽動情緒。 見到有人Link去個ig Post

https://www.facebook.com/hongkongfp/videos/513572885882550/
Hong Kong Free Press Live,由9.20開始睇

5毛叫大家 focus 番前線到
成堆5毛同風向撚出晒嚟 仲唔係此地無銀?
好撚驚咁喎
都唔知呢幾日係咪有5毛有心推fake news
等831呢件事所有消息都吹左話fake news先
等人唔理唔追查落去
跟得貼又點,
除非政府肯拎CCTV出嚟.
其實唔難想像黑警揾到佢地屋企人 並且威脅同禁錮佢地 滅聲 當初我地都未必想象到有武警混入警察到啦 最後咪有
佢哋連續幾隻鬼喺度帶風向
大家聽清楚
成句係‘死左都要見到條屍架’ 並唔係傳緊話要見屍體
我知太子有好多消息傳出 但請大家小心求證 天網恢恢 疏而不漏
邊度講陰陽眼?
agger CCTV係必須
仲簡單過5大訴求,佢清白嘅一拎cctv出黎就可以話示威者成日老作故事煽動人,再話示威者滿口荒言唔可信,成日屈政府乜乜乜
但佢唔拎你就知可能有不利嘅野,不過都唔一定係死人
啱呀!就係一定有事發生左,先咁多5毛出黎叫人唔好信!

繼續煲大件事呀大家!
無cctv 証盟 全部鋪都係有機會係真相

所又話係炒車叫人唔好查嘅 都係鬼
黑警殺人罪孽深重呀
唔好再執迷不悟

5毛:
大家請Focus返係前線到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞