有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
隔離post囉 幾千正評 仲話想落太子站靈探添
保持距離
隔離有個post 有陰陽眼巴絲去左靈探
係咁俾班FC撚屌
你食撚屎啦 你視力有問題?定係理解能力有問題?我話要查,但唔好開on9標題引人入黎,本身同路人我唔想浪費時間屌鳩你
你老尾呢排睇連登 十個有九個post個標題吹撚到天花龍鳳咁撚樣,入撚到黎原來係得個屌字,我話你啊,連登俾你地搞柒哂啊
然後仲會有人吹奏資料有用? 標題黨咪你地搞出黎囉?刷夠存在好訓啦
點解你唔去懷疑黑警打死人?點解前設係所有傳聞都係假?去叫我地唔好討論
點解我地前設傳聞係真再求證?因為我地唔想手足枉死
你一係就係黑警 一係就根本無當手足係手足
靈探都講得出
你鍾意連登變到藍絲page 由你地 我都係去返tg grp 睇news 好過 起碼d 料堅過呢度又真係大家好理性去傾點樣去實証 呢個post 就唔撚係 d 人屌撚左你係鬼 乜野都唔想知就係鍾意屌你係鬼
叫人跟車 但唔好太貼 又算唔算係五毛
點解我會咁小心?
因為哩幾日太多fake news推上熱門
留意返,係個女人同記者講之前
佢同其他街坊講佢放左上網但無人理
一係佢放係自己嘅社交帳號
一係佢係啲新聞post度留cm
睇下有無辦法搵到

仲有,有人問佢點解會知六個、點知係佢朋友
我有個猜測
假設佢講嘅野係真,即係佢朋友父母因為要屍而被軟禁
咁即係話,係佢父母得知死訊同向警方提出要求其間,係有一段時間佢父母係可以外界聯絡
而父母搵左佢地個女嘅朋友,即係呢個女人
所以佢知道所有嘢

而且,警方最初通知佢父母嘅時候
應該有同佢透露左詳情
例如同佢講有六個死者,而其他五個死者嘅家屬都已經接受左條件,想咁樣去說服佢哋
而佢父母都將細節同呢個女人講咗

以上純屬個人猜測
啱呀!
炒車咪炒車LO!不知幾多人想E單野炒車呀!

件事一定要繼續煲大佢!
快D保護位女士呀!!!
得la,理性三popo
咪話囉 佢地咁搞法 以後連登講咩都會變笑話 靈探... 屌

5毛:
大家請Focus返係前線到!
721敢拎 係因為冇涉及黑警 (梗係喇 班撚樣消失咗成個鐘) 狗鐵肯拎出嚟係想為自己洗白
831唔敢 係因為打人嘅係黑警 而家拎同唔拎都係死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞