有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
就算黨鐵肯俾cctv但會唔會做手腳
真係唔明點解無真實證據就被帶風向,依家最重要係拎地鐵cctv而唔係信乜嘢街坊爆料有死者靈魂呢類事,要做文宣為受害者討公道都應該基於事實而唔係學藍絲咁弱智
是撚但啦,已經屌到無氣
連登依家基本上同BK無乜分別,上黎睇只係得大堆傳言fake news
其他文宣無人理
屌而家成個連登好撚似啲藍屍
有可能
不嬲都係共產黨思想成班毛都未出齊
Push
我傾向係相信政府刻意帶風向令香港人將精神放喺流言身上忽視真正可以幫香港嘅文宣,本身香港對外國嘅文宣對港共政府非常大壓力,而且連登又得到多國記者加持好多記者黎拎料,但依家推上黎嘅唔係文宣而係一堆未經證實嘅流言。我明白大家都係關心同路人,但真係無必要花費太多心血喺流言身上,因為答案本身就喺cctv,所以我哋要做嘅係要求公開cctv同埋繼續文宣唔好自亂陣腳亂傳未fc嘅流言
好冇人性。。
Push
似真
咁激動
Exact7ly
講撚咗好多次啦
依家擺到明中共睇到方法撚鳩你哋班傻仔
日撚日搵人放啲fake news就呃到你哋班人興過火屎
一黎搞到你哋送頭 二黎搞到你哋無人做其他文宣
但成班傻仔走火入魔中哂計
2017 12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞