有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
我屌個d 不停去話死左人啦今次真係証實左個堆仆街呀

點解唔去搵証人出黎再教佢地搵記者同議員幫手 日日鳩up 就幫到手啦咩?日日傳fake news 就可以証明到黑警有殺人咩 個死人腦生出黎唔撚用 日日捉鬼捉鬼 做d 實在d 既野啦小朋友
其實就算條女講的野同討論區接近都不一定係假
會唔會知情者睇唔過眼去爆左真相
而所謂邊間殮房其實只係障眼法怕popo估到

新屋嶺事件德媒一開始報幾十人重傷呢度都個個屌人fake news
個女事主某程度代表我哋連登
佢柒 我哋都柒
咁喺佢上鏡之前我哋梗係要確認佢口係咪柒先啦
個女人好明顯教育程度唔高啦
點會咁叻識拎相出嚟?

仲有. 想要相的話應該煲大件事
咁先可以搵到個女人
係咪啊 5毛?
你會唔會另外開post 同埋證明自己唔係狗?
另求有其他坑口發夢手足證明你講的嘢
屌 假如 原來尋日先喺美國返嚟嘅話 咁點算
記者都唔係好上心佢件事到,所以佢講唔到好多資訊出黎...
快D搵個女士出黎問清楚好過啦!

請大家繼續煲大831太子站事件!
佢個日講既語氣同神態係咪同片中差不多?
其實做咩啫你哋,冇人話信晒個姨姨喎,咪求FC同集思廣益囉。
而家冇人話證實啊.戇鳩5毛
所以大家咪煲大緊件事去查證囉

做5毛做到你咁低質
哩個都要push...起佢底 再確認佢可信度 先再諗煲唔煲大到件事
如果個女人係柒嘅咁我哋都會柒埋一份
5毛/Popo 叫人唔好查
Focus返係前線喎
無錯係 講大話死全家
佢住尚德邨
個晚坑口撚完狗 佢仲問有無人一齊行文曲里返去
利申 發夢

光復香港 時代革命!
咪係,成班古古怪怪阻住人追查真相

請大家繼續煲大831太子站事件!
星期五晚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞