有人放片已有人同記者講831有朋友死左,死者父母要求要回屍體被軟禁

1283 回覆
1541 Like 49 Dislike
巴打 你上面條link我都有幫推,
不過今次有人自稱係證人
(雖然唔知可唔可信 唔知佢當日喺咪現場親眼望住朋友被拘捕,我覺得哩點好重要,如果比人發現佢係去咗旅行就大鑊了唔排除港共老屈 所以我哋要睇多啲片 去證明嗰位姨姨有去過現場)

但係mtr 政府 都要拎返相應嘅證據去反駁

而title可圈可點 你話佢誤導 係呀 少少囉
但人哋又真係引述返姨姨(證人)講嘅嘢 冇錯啵

雖然我都覺個姨姨都係信咗我哋啲post先講6個人
Goodbye sir
肥仔唔理佢
如果肥仔俾佢講或問多兩句就好
點會有黃絲自稱深黃到仆撚哂街

咪扮香港人
愈阻止愈要查!

大家請繼續煲大831太子站事件!
其實作為popo/5毛
佢哋算唔算好低質素?
講嘢前後矛盾
宜家個女人咁講算唔算有朋友揾佢地?

推到揾到個女人查證
笑死
可能佢唔識,冇諗到可以點做
講真如果識嘅,一早搵咗d前線page/議員爆料,點會企喺度自己同記者講
跪求所有手足下次去現場留意吓有冇見到呢個阿姨
BACK UP VIDEO
發夢見個女人星期五晚都有去坑口 個晚佢只係話佢老公比佢睇咗啲whatsapp對話 個個人佢係唔識架 我地個刻都係聽完就算 因為佢所講個個對話就係呢幾日流傳個張
之後都無人理佢了 最後佢仲問我地交換電話 不過大家都話發夢既野 唔洗交流電話
我相信佢只係講返whatsapp對話既野
Pish
pish
呢單野johnny fok大律師都講法律界熱烈討論緊popo有無殺人
信popo有殺人的法律友有唔少

https://www.youtube.com/watch?v=tnNJf-bneuA
Ching 如果你信我講
我喺哩個post入面尚算中立嘅
當務之急係要證明證人嘅可信度
例如佢當日親眼望住朋友被補?
如果佢當日原來去旅行嘅 咁就代表唔可信(但港共好撚狗 會老屈佢北上)
所以我哋要睇片or sth else 去證明佢喺係現場或附近?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞