[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
打完大象,打邊隻 divine beast 會易d , 冇咁越級?火山難唔難?

雀仔最易

地圖左上定左下?

左上
打完大象,打邊隻 divine beast 會易d , 冇咁越級?火山難唔難?

火山唔難 沙漠難D

琴日打沙漠BOSS打左2個鐘

雷電呢隻好易捉路喎
岩岩落地圖下面開地圖
有條係天飛既放電飛龍 係咪怪黎?

火山唔難 沙漠難D

琴日打沙漠BOSS打左2個鐘

雷電呢隻好易捉路喎

我都打左幾次 我冇木盾 後尾好難打
岩岩落地圖下面開地圖
有條係天飛既放電飛龍 係咪怪黎?

用箭射下佢
隻final boss 去到雷屬二階打唔到佢飛埋黎斬又擋唔到 用木盾擋唔擋到

求教

有無試過閃

有 以家打到蜘蛛form唔識咩位閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?
紅月期間料理必定大成功,乜撚嘢event嚟
紅月期間料理必定大成功,乜撚嘢event嚟

紅月瘋狂煮野event
其實我每日夜晚玩都一定見一次血月⋯
咁係咪傳說中既中bug?

你有冇玩一個鐘頭見兩次以上血月
就連有太陽都出血月
其實我每日夜晚玩都一定見一次血月⋯
咁係咪傳說中既中bug?

你有冇玩一個鐘頭見兩次以上血月
就連有太陽都出血月

我都試過,
會唔會係咁所以祠堂卡住119?
隻final boss 去到雷屬二階打唔到佢飛埋黎斬又擋唔到 用木盾擋唔擋到

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

點解打完boss 打埋隻beast mode 之後出返去 無事發生咁無野拎?

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

點解打完boss 打埋隻beast mode 之後出返去 無事發生咁無野拎?

你開地圖可以睇完成度

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

你開地圖可以睇完成度

個把弓無得拎?

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

你開地圖可以睇完成度

個把弓無得拎?

10%喊出黎

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

你開地圖可以睇完成度

個把弓無得拎?

無... 果把野我都想攞

求教

有無試過閃

盾反

佢一野劈落黎都反到?

直斬就側跳子彈時間

你開地圖可以睇完成度

個把弓無得拎?

無... 果把野我都想攞

個log 又無寫complete 左個任
btw 究竟d 無人機點打
btw 會唔會有得check番食譜? 定要自己記?

我淨係知未食個啲有得睇

有冇一本真係食譜?
其實相機有乜用?

冇古代箭,我會用炸彈箭

冇古代箭,我會用炸彈箭

炸彈箭要幾箭

冇古代箭,我會用炸彈箭

同埋係lock 邊個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞