[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
你地部機用dock玩zelda 會唔會lag機?

唔會lag到滯

其本上得好撚多樹既地方先有Drop frame

新手想問隻game有幾多gb
大到有少少想嘔

14GB

新手想問隻game有幾多gb
大到有少少想嘔

14GB

咁少

應該無乜人會估到 算係老任的神秘壓縮技術
想問下個天無啦拉出紅色月亮,係代表乜,多左怪係地圖?

所有怪重設 即係再打過

晚上12點怪物重置

Hell Kitchen
打完大象,打邊隻 divine beast 會易d , 冇咁越級?火山難唔難?
打完大象,打邊隻 divine beast 會易d , 冇咁越級?火山難唔難?

火山唔難 沙漠難D

火山唔難 沙漠難D

火山係個天氣麻煩

雀仔最易

雀仔最易

agger
死火,打晒祠都係得119
上網對晒圖又冇留喎
上網對晒圖又冇留喎

係咪有啲力試開咗但係冇打到
新手, 剛跑到雪山

睇大家D相, 點解有咁多心心
上網對晒圖又冇留喎

係咪有啲力試開咗但係冇打到

唔會掛,冇拎到粒個祠好似會唔同色

所有怪重設 即係再打過

咁咪無限loop打到仆街?
btw 會唔會有得check番食譜? 定要自己記?
隻final boss 去到雷屬二階打唔到佢飛埋黎斬又擋唔到 用木盾擋唔擋到

求教

有無試過閃

有 以家打到蜘蛛form唔識咩位閃
隻final boss 去到雷屬二階打唔到佢飛埋黎斬又擋唔到 用木盾擋唔擋到

求教

有無試過閃

有 以家打到蜘蛛form唔識咩位閃

盾反

火山唔難 沙漠難D

琴日打沙漠BOSS打左2個鐘

雀仔最易

地圖左上定左下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞