[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (3)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛
隻game好少位係因為難打怪而緊張
想問點㩒可以自拍
想問點㩒可以自拍

CAMERA RUNE應該有得SET
想問點㩒可以自拍

相機係咪都要拎先有
想問點㩒可以自拍

相機係咪都要拎先有

主線打就有
想問呢個位 塔下面有隻藍白嘅野跳黎跳去走黎走去 係咩黎
好不安 個笑容好似
而家1240 am 樓下見唔到佢

冰精靈?
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

唔難啦,閃身果下好易出到bullet
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

未打過人馬同guardians個啲?緊張到出屎

白髮人馬勁到仆街
我唔明數星星果度點得到答案

星座?其實都幾直接下 你睇耐啲就明

我就係睇唔明...

我就係睇唔明...

.......
數星座既意思
係真係叫你去數下有幾多個星座.......

真係字面解釋,無隱喻

我就係睇唔明...

.......
數星座既意思
係真係叫你去數下有幾多個星座.......

真係字面解釋,無隱喻

明左啦,呢個眼訓得濟睇答案
頭先睇完答案都唔明
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

白髮人馬勁到仆街

雪山果兩隻 有無人試過引哂兩隻一次過打
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

白髮人馬勁到仆街

佢插地果下係咪無得bullet?
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

白髮人馬勁到仆街

我試唔到第2果隻淨係識不停插地 55防盾 都俾佢一野爆 中一招就死
我用神獸電佢3野先打得死

點上去

鎖 打前段 彈飛
我未玩呢個 都係估下

搵啲重既野

但前面塊板唔夠高
終於打左加農 真形態 同9撞入去城打佢根本係兩隻野來

點打真
我打果隻見圖鑑話係未完全

儲齊記憶

儲齊咪一q樣,關咩事
有冇人知道點樣做呢個任務? 搵返個寺廟出嚟
有冇人知道點樣做呢個任務? 搵返個寺廟出嚟

要騎住隻鹿企係上面
有冇人知所有人馬同獨眼巨人位置喺邊?
想儲齊啲材料整裝
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

白髮人馬勁到仆街

跳高插地用盾反,我未試過成功用到子彈時間

呢套套裝效果係咩???
駱駝隻boss難打到
咁先似d樣架嘛

白髮人馬勁到仆街

跳高插地用盾反,我未試過成功用到子彈時間

我多數跳走等

高度跳太高捉時間
睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞