[美國核彈]美眾院外委會要求中國允許港府回應抗議訴求

207 回覆
483 Like 5 Dislike
雖然不反對通知書係廢紙大家都明,但有部份和理非雖然唔割席但始終衝唔破心入面果條線
Calling for the world
唔駛串都知冇啦
機場只係運輸壓力測試,唯一需要做既只有下午1點一齊搭車入機場,去到機場就轉車走,有米既來多幾次,都唔係集會,洗鬼要張廢紙咩,搭車都唔比咩你唔叫口號,唔帶示威用品,佢吹你唔漲
其實只要人夠多就安全
美帝助攻!!
【國際路線】全世界印同舉依款標語

一係早收工,一係半夜出動
次次講晒時間表俾人Set up,唔拉都對唔住自己啦
無錯,愈多人愈安全,唔安全只係因為錯估佐人數,以為仲夠人多,基本上入夜同見d人開始疏落就要走
佢可以試一下。港共支共高官全部冇得用銀行體系的日子

唔好想用空殻公司瞞天過海,比美國查到幫洗錢的銀行

仲未計佢哋上萬億的海外資產一次過凍結哂

當然佢哋做過樣出來好似唔驚咁啦。

頂住呀,做人做狗睇跟住架啦
刁大覺得面子比較緊要
Yes
???
9月11呀

tribute to 911 victims

溫書喇!
https://m.youtube.com/watch?v=CnHYNNde9q8
What so proudly we hailed,at the twilight's last gleaming?
咪係老美打咗咁耐飛機真係幾時出手
經過琴晚單嘢真係覺得好心痛
咁唔係冇用,係冇咁快姐
要快除左好似當年咁扔原子彈係冇其他方法
盡做啦。做到幾多就幾多,唔會怪你哋。

如果外國勢力,能協助保障和理非因今次活動造成的經濟損失:

例如香港搵唔倒食/因為支持反送中冇佐份工作?唔緊要,外國勢力協助大家海外尋出路新工作,但好可能要離鄉別井。你哋會唔會夠膽d?

講真和理非冇辦法衝破心理關口。主要都係因為現實家人,經濟因素,如歐美勢力願意喺呢方面答應協助反送中運動受害者的話,相信能減輕和理非包袱。

哦,咁佢咪選要面子同錢作對攞

但其他中共持份者係唔係一樣咁想法,我就唔知啦
pishhhhhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞